Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
0
DAL
0
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komentáre:

Hughes podpísal s Devils lukratívny osemročný kontrakt

mike10 Ignorovať01. 12. 2021 06:43
Tak toto moze byt dalsi adept na vykupenie ak neukaze preco bol jednotka draftu
Neexistujúci používateľ 01. 12. 2021 06:47
fetujú v NJD?
catsfan Ignorovať01. 12. 2021 07:29
tie zmluvy ma vzdy pobavia.
viliam21 Ignorovať01. 12. 2021 08:24
tak toto je fraška amaterizmus zo strany NJD 8m platy sa dávajú oveľa lepším hráčom ako je on Menej peňazí zarobí napr. Patrňák, Hall, Point, Debrincat, Landeskog,
randall Ignorovať01. 12. 2021 09:00
GG WP
LongiSVK Ignorovať01. 12. 2021 09:32
Nechápem úplne ten smiech tu. Hughes je/bude náš 1st line center, ukazuje že je to rozdielový hráč aj čo sa týka toho, čo predvádza tím s ním a čo bez neho v zostave. O pár rokov toto bude výborná zmluva
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Jake, Padres10.
PB Ignorovať01. 12. 2021 10:07
Problém je len v tom, že je to trochu uponáhľané. Odohral len dve sezóny, z ktorých prvá nebola bohviečo. Ale faktom je, že v minulej sezóne a zatiaľ aj v tejto je skvelý, takže pravdepodobne je to vydarená zmluva. Určite je veľká šanca, že bude jedným z top centrov v blízkej budúcnosti. Väčšina samozvaných odborníkov v tejto diskusii si myslí, že ak nemá minimálne bod na zápas, tak sú jeho výkony zlé. Je to draftová jednotka, takže sa produktivita očakáva, ale faktom je, že má skvelé ofenzívne štatistiky a aj veľmi dobré defenzívne štatistiky. Produktivita príde skôr, či neskôr.
Tento príspevok sa páči 4 užívateľom: LongiSVK, Gwynbleidd, Dany, Padres10.
BiBo Ignorovať01. 12. 2021 10:44
Chlapca som sledoval už vo veľa zápasoch a zdal sa mi byť fakt skvelým hráčom a idéalnym centrom do prvých dvoch formácii. Štýlom mi azda trocha pripomínal Barzala s kontrolou puku, rýchlosťou.. Je pravda že v porovnaní s Hischierom je viacej ofenzívny a na stránke defenzívy bude zrejme vyrastať ešte pár sezón ale tá zmluva sa mi nezdá úplne zbytočná. Máme ho fixnutého na dosť sezón a zároveň nebude ešte úplne starý hráč keď sa mu zmluva skončí a bude toho mať pri dobrom zdraví ešte veľa pred sebou. Za mňa dobrý podpis. V každom prípade by som bol ale nerád keby to ovyplvnilo zmluvu pre Bratta a Zachu. Dúfam že sa ýchto dvoch útočníkov podarí udržať.
Užívateľovi LongiSVK sa páči tento príspevok.
LongiSVK Ignorovať01. 12. 2021 12:29
Našťastie budeme mať solidny cap space aj vďaka končiacej zmluve Subbana, čiže neobávam sa toho, žeby sa to nemalo podržať pokope.
jam benn Ignorovať01. 12. 2021 11:26
Videl som ho par krat hrat v poslednom roku a podla mna ak sa mu budu vyhybať zranenia tak ta zmluva bude skvelá , je to rozdielový hráč a ked sa NJ da trošku dokopy može byť kludne adept na Harta alebo Art Rossa .
Užívateľovi Sel8nne sa páči tento príspevok.
mety67 Ignorovať01. 12. 2021 13:28
Autor aj cita po sebe clanky? Zase dalsi clanok s preklepmi alebo chybami. Kazdy jeden clanok obsahuje taketo chyby. Nechapem, co sa s vami deje ale idete dole vodou. "Ročne tak hráčovi vynesie 8 miliónov dolárov ročne." "Urobí z neho 15. najlepšia plateného centra NHL."
Reese Ignorovať01. 12. 2021 14:12
Tak začni navštevovať iné stránky - trebárs NHL.com je celkom známe a dosť obšírne sa tam venujú dianiu v NHL (ak vieš po anglicky) ... Hymy píše články väčšinou sám, skoro ráno, aby sme si to všetci už potom mohli len pohodlne prečítať v rodnom jazyku a ešte so zaujímovosťami o našich krajanoch... A ty, nevďačník, si tiež spravil chybu, tvoje super-doležité postrehy si poslal dva krát.
Tento príspevok sa páči 4 užívateľom: Dany, Jake, sodom, avenger.
mety67 Ignorovať01. 12. 2021 13:31
Autor aj cita po sebe clanky? Zase dalsi clanok s preklepmi alebo chybami. Kazdy jeden clanok obsahuje taketo chyby. Nechapem, co sa s vami deje ale idete dole vodou. "Ročne tak hráčovi vynesie 8 miliónov dolárov ročne." "Urobí z neho 15. najlepšia plateného centra NHL."
mike24 Ignorovať01. 12. 2021 13:46
Myslím, že sa pomerne skoro ukáže, že toto bude skvelá zmluva už po 2-3 r. zmluvy. Tu neplatia za to, čo dokázal ale za jeho potenciál. Takáto zmluva svedčí len o tom, že manažment v neho verí. NDJ majú jadro mladých hráčov, aby ich dokázali udržať dlhodobo pokope, s niektorými kontraktmi to treba proste risknúť.
Užívateľovi Padres10 sa páči tento príspevok.
Krátke správy
Najnovšie články
Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Dráma až do konca: Jednogólový zápas rozhodol o prvej sérii 2. kola na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies