Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Komentáre:

Aké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?

mike24 Ignorovať23. 04. 2024 07:26
V žiadnom prípade by som nepodpisoval Nedeljkovica (dajme tomu min. 2,5M) pokiaľ v tíme bude stále Jarry. Platiť také peniaze na priemerné bránkovisko nedáva zmysel. Ak by bol o Jarryho záujem, s radosťou by som ho poslal preč. Ja mu nedôverujem vôbec. Potešilo by ma vidieť Blomqvista ako dvojku.
Qucoboy Ignorovať23. 04. 2024 07:44
Súhlasím, že viac šancí by už mal dostať Blomqvist. Jarry nech ešte pokojne zostane, tím sa podľa mňa aj tak ešte nevráti do play off v budúcej sezóne, tak nevidím význam vyhodiť draftu a prospekty na získanie napríklad Gibsona alebo Ullmarka. Chápem, že pokiaľ Crosby, Malkin a Letang ešte hrajú, tak sa budú stále snažiť hrať play off a dať im ešte šancu na SC ale úprimne povedané, je to podľa mňa len labutia pieseň. A ešte jedna vec. Priorita na leto je podľa mňa zohnať minimálne jedného kvalitného centra pre 3.formáciu a zapojiť viac aj Poulina. Ten chalan to v sebe má a treba ho podľa mňa nechať vyrásť pri Crosbym.
mike24 Ignorovať23. 04. 2024 08:17
Nemyslel som, že by sa mali silou mocou zbaviť Jarryho, a ísť po veľkej rybe. Skôr naopak, podpísať krátkodobo brankára, čo by mohol robiť mentora napr. Talbot, prip. fínskeho krajana Raantu, Lankinena, Kähkönena. Brossoit bude voľný, určite bude chcieť chytať viac. Nie je osvedčený ale zrovna Pittsburgh je tím, ktorý si môže dovoliť experimentovať. Úplne súhlasím s tretím centrom to by mala byť priorita. Hlavne to musí byť niekto ofenzívne schopný lebo spoliehať sa na dvoch najstarších centrov v lige je cesta ku sklamaniu. Pri všetkej úcte ku Crosbymu a Malkinovi musí tam byť niekto ďalší, kto je schopný potiahnuť lajnu. Pokiaľ ide o Poulina, zatiaľ ho tréner úplne ignoruje, dostal min. príležitosť s min. minút.
Krátke správy
Najnovšie články
Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies