Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Crawford by sa mohol pripojiť k Chicagu po zápase hviezd

Brankár Corey Crawford, ktorý urobil v ostatnom čase pokroky v zotavovaní z otrasu mozgu, by sa mohol k tímu Chicago Blackhawks pripojiť počas výjazdu, ktorý tím absolvuje po zápase hviezd.

„Je to niečo, o čom diskutujeme. Je to možnosť,“ povedal tréner Joel Quenneville pre ligový web.

Crawford nechytal od 23. decembra a od 27. decembra figuruje na listine zranených hráčov so zranením hornej časti tela. V stredu však trénoval mimo ľadu už tretí deň po sebe a približuje sa aj k návratu na ľad.

Blackhawks sa po prestávke vrátia do akcie v utorok 30. januára, keď navštívia Nashville. Následne pocestujú do Vancouveru a z neho do Calgary. O tom, že by sa skúsený brankár vrátil na tripe do akcie, sa neuvažuje.

„Keď ho dostaneme na ľad, budeme vedieť viac. Návrat do hry by však mohol byť ešte trochu vzdialený,“ poznamenal Quenneville. „Je pri hráčoch, robí dobré pokroky a vyzerá to tak, že je aj dobre naladený a teší sa na návrat na ľad.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies