Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Doughty si je celkom istý, že Tkachuk je najnenávidenejším hráčom v NHL

Jozef Struhár  
26.01.2018

Niekto by mohol navrhnúť Brada Marchanda, ktorý sa zviditeľnil svojou zákernosťou najnovšie, ale podľa obrancu Los Angeles Drewa Doughtyho je najnenávidenejším hráčom celej NHL Matthew Tkachuk z tímu Calgary Flames.

Jeden z adeptov na Norrisovu trofej sa k Tkachukovi opätovne vyjadril po ďalšom vyhrotenom zápase medzi dvoma klubmi, ktorý sa uskutočnil v stredu v Calgary. Los Angeles ho vyhralo 2:1 po predĺžení.

„Som si celkom istý, že by ním mohol byť,“ povedal Doughty pre Sportsnet. „Mám veľa kamarátov v iných tímoch a tí ho tiež nemajú radi. Ale to je jedno, takým štýlom on jednoducho hrá. Iba tým však motivuje hráčov k tomu, aby pozdvihli svoju hru tak ako my dnes.“

Doughty v stredu prihrával na víťazný gól a následne zasalutoval fanúšikom Flames podobne ako to zvykol robiť Jaromír Jágr. On to však okorenil tvrdými pokrikmi, ktorými vyventiloval emócie. Tie sa v ňom počas zápasu nazbierali.

Článok pokračuje pod reklamou

Tkachuk sa počas celého zápasu snažil dostať Doughtymu pod kožu. Napriek tomu, že bolo zrejmé, že sa do tohto mikrosúboja zapojil aj hviezdny obranca, po zápase nechcel dopriať mladíkovi potešenie z toho, že mu vďaka nemu vrela krv v žilách.

„Nebol to on, kto ma dnes večer štval. Ani jediný raz to nebol on. Bolo to niečo iné,“ uviedol Doughty, ktorý si s Tkachukom vytvoril veľkú rivalitu. V marci o ňom povedal: „Je to dosť špinavý hráč ten mladík. Je prekvapujúce, že nováčik hrá takto.“

Los Angeles nebolo ako jediné vo štvrtok v akcii.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies