Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Forsberg by sa mohol vrátiť do akcie už dnes

Tím Nashville Predators by sa už v utorok mohol dočkať návratu jedného zo svojich najlepších útočníkov. Filip Forsberg sa zotavil zo zranenia hornej časti tela a mohol by hrať už v zápase proti tímu Chicago Blackhawks.

Dvadsaťtriročný Švéd vynechal desať zápasov po tom, čo sa zranil 29. decembra v zápase proti Minnesote. V pondelok po prvýkrát od zranenia trénoval s tímom po boku Ryana Johansena a Victora Arvidssona.

„Cítil som sa dobre, ale utorkové hranie nie je vyložene na mojom rozhodnutí,“ povedal Forsberg, ktorý trénoval už aj s fyzickými kontaktmi. Po tréningu sa mal ešte rozprávať s trénermi a doktormi, aby sa rozhodlo, či bude hrať alebo návrat ešte posunie.

Forsberg, ktorý pred zranením odohral 325 zápasov po sebe, zdieľa aj po absencii prvé miesto v tíme s 15 gólmi. V prvých 37 zápasoch nazbieral dokopy 34 bodov, s ktorými mu aktuálne patrí druhé miesto. Ak by v utorok hral, Predators by boli prvýkrát v tejto sezóne v plnej sile.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies