Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Špekulácie

Z Toronta chcú odísť dvaja útočníci. Čo na to Babcock?

Keď nedostávate pravidelne šancu hrať, je to frustrujúce. Niekto sa s tým zmieri a trpezlivo čaká na šancu, niekto chce rýchlejšie riešenie. To by mohol byť prípad dvoch útočníkov, ktorí údajne chcú opustiť Toronto.

Podľa Nicka Kypreosa požiadal krídelník Josh Leivo generálneho manažéra Loua Lamoriella o výmenu, ak nedostane priestor v zostave. Podľa Elliottea Freidmana by mohol chcieť opustiť tím aj Nikita Sošnikov, ktorý je momentálne na kondičnom pobyte v AHL.

„Ja vám na to nič nedokážem povedať. Ani jeden z nich sa ma na to nepýtal, ale môžete sa o tom porozprávať s Louom, ak chcete,“ povedal Babcock pre Sportsnet.

„Pri všetkej úcte k Nikitovi, v tomto ročníku nebol ani raz zdravý. Nemohli sme ho nechať hrať, ani keby sme chceli. Pokiaľ ide o Leiva, ten veľa možností hrať nedostal, ale keby som bol vami, porozprával by som sa o tom s Louom. Ja nič neviem.“

Leivo podpísal v strede novembra ročný kontrakt za 925 000 amerických dolárov. Odvtedy však nastúpil len do siedmich duelov, v ktorých zaznamenal gól a asistenciu. Naposledy hral 31. decembra.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies