Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Fleury nikdy nezabudne na vrúcne prijatie v Pittsburghu + video

Do Pittsburghu sa vrátil brankár, ktorý pomohol Penguins k trom Stanleyho pohárom. Nedalo sa teda čakať, že by miestni fanúšikovia privítali Marc-Andre Fleuryho inak ako tomu bolo v utorkovom dueli proti Vegas.

Fleury však na privítanie v meste, v ktorom strávil 13 sezón, nezabudne z dvoch dôvodov. Niekoľko hodín pred samotným zápasom mu spolumajiteľ Penguins Mario Lemieux, prezident David Morehouse, generálny manažér Jim Rutherford a tréner Mike Sullivan odovzdali majstrovský prsteň a poďakovali za jeho služby.


Tím na jeho počesť večer pustil na multimediálnej kocke spomienkové video. Zachytávalo jeho najväčšie okamihy z pôsobenia v tíme, ktorý z neho v roku 2003 urobil draftovú jednotku. Diváci, ktorí ho vítali už pri nástupe na ľad, mu následne venovali ovácie v stoji a skandovali „Fleu-ry!“. On vykorčuľoval z brány a zamával im.


„Už počas rozkorčuľovania som mal husiu kožu. Toto bol zápas, na ktorý nikdy nezabudnem. Ďakujem im za všetky tie roky a za to, čo dnes večer predviedli,“ poznamenal Fleury, ktorý nakoniec duel opustil s prehrou 4:5 a 33 zákrokmi ako jeho tretia hviezda.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies