Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Oshie rozvášnil Letanga bodyčekom a bola z toho bitka hviezd + video

V play-off tak veľa bitiek nevídame, ale očakávalo sa, že by sme sa ich mohli dočkať v sérii dvoch rivalov, Pittsburghu s Washingtonu. Prvý pästný súboj sme videli vo štvrtok a prsty v ňom mali dve hviezdy.

Viac ako veľké šarvátky sa v doterajšom priebehu série zviditeľnili dva kontroverzné zákroky Toma Wilsona, ktorému ten druhý vyniesol trojzápasovú suspendáciu. Mnoho ľudí uvažovalo, či by to nemohlo vo štvrtom zápase viesť k väčšiemu napätiu.

Oba tímy však pokračovali v rozumnej hre a neriskovali vylúčenia zbytočným uvoľnením emócií. Nakoniec aj samotný zápas ukázal, aké dôležité sú v tejto sérii špeciálne formácie – tri zo štyroch gólov pri výhre Penguins 3:1 padli v presilovkách.

V závere, po tom, čo Jake Guentzel uzavrel skóre strelou do prázdnej brány, však napätie vyvrelo a menej ako minútu pred koncom sa do seba pustili obranca Kris Letang a útočník T.J. Oshie. Ten ho predtým narazil na mantinel.

Článok pokračuje pod reklamou

Ani jeden z hráčov nezhadzuje často rukavice, ale obaja ukazujú občas ochotu pobiť sa. Platí to aj v play-off. Oshie sa v roku 2016 pobil s Braydenom Schennom a Letang sa predtým bil v play-off trikrát. Táto bitka je však jeho prvá od roku 2012.

Stav série je po štyroch zápasoch vyrovnaný 2:2 a je možné očakávať, že jej zvyšok nám prinesie ešte pár vyhrotených okamihov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies