Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Sumáre

Halák inkasoval jeden gól, Detroit zdolal Philadephiu

V kanadsko-americkej NHL sa v noci zo štvrtka na piatok odohralo ďalších päť prípravných stretnutí. Zo slovenských hráčov sa predstavili v akcii brankár Jaroslav Halák, obranca Andrej Meszároš a útočník Tomáš Jurčo.

Dvaja slovenskí hokejisti proti sebe nastúpili v Londone, kde bol na programe zápas medzi Philadelphiou, dres ktorej oblieka aj obranca Andrej Meszároš, a Detroitom, za ktorý nastúpil útočník Tomáš Jurčo. Ten sa napokon aj tešil z víťazstva 4:3 po samostatných nájazdoch, v ktorých rozhodol Ian White. Ten istý hráč zaznamenal gól aj v normálnej hracej dobe. O ostatné góly „červených krídel“ sa postarali Darren Helm a Valtteri Filppula. James van Riemsdyk, Matt Carle a Wayne Simmonds boli autormi troch gólov Flyers.

Brankár Jaroslav Halák sa po prvýkrát v prípravných zápasoch objavil v bráne St. Louis, no k víťazstvu nepomohol. Blues totiž prehrali s Minnesotou futbalovým výsledkom 0:1, keď jediný presný zásah duelu zaknihoval v 37. minúte útočník Warren Peters. Sekundárnu asistenciu získal brankár Nicklas Bäckström, ktorý pomohol Wild k výhre 18 zákrokmi. Matt Hackett, ktorý odchytal tretiu dvadsaťminútovku, zlikvidoval štrnásť streleckých pokusov Blues. Halák opustil zápas so 16 úspešnými zákrokmi a úspešnosťou 94,1 %.

Michael Frolík dostal v 31. minúte Chicago do vedenia 1:0, no Pittsburgh v tretej časti hry otočil nepriaznivý stav a napokon zvíťazil 4:1. Dvoma gólmi prispel k výhre Jordan Staal, raz sa presadili Matt Cooke (víťazný gól) a Tyler Kennedy. Owen Nolan a Mike Duco sa postarali o dva presné zásahy Canucks a finalista Stanleyho pohára z ostatnej sezóny vyhral v Edmontone tesne 2:1. Z domáceho tímu skóroval Jordan Eberle.

Najviac gólov videli diváci v Dallase, kde miestne „hviezdy“ zdolali „lavíny“ z Colorada 5:2. Po dvoch tretinách bol stav vyrovnaný 2:2, ale Dallas troma gólmi v tretej tretine rozhodol o svojej výhre. Víťazný gól zaznamenal Jordie Benn, ktorého doplnili dvojgólový Colton Sceviour, Loui Eriksson a Steve Ott. Tyson Barrie a Brad Malone sa postarali o góly Avalanche.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Jaroslav Halák (STL) 16/17 (94,1 %) - - - - - -
Tomáš Jurčo (DET) - 0 0 0 - - -
Andrej Meszároš (PHI) - 0 0 0 - - -




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Zadorov poslal Kanea na striedačku. McDavid dostal krosček do chrbta i do tváre + video V hre o Calderov pohár zostávajú tímy štyroch Slovákov. Vedú ich Studenič so Sýkorom Expert vyzdvihol štyroch Slovákov, vrátane Slafkovského. Na Nemcovi je vidieť rok v NHL O Joela Quennevillea je v NHL záujem. Je tu však háčik Mal či nemal platiť? Panthers vyrovnali kontroverzným gólom. Bývalý brankár má jasno + videoUtah začína budovať svoje vedenie. Možno už poznáme prezidenta Ruský brankár Flyers dostal trest od IIHFOilers nevyužili drvivú streleckú prevahu, Panthers sú krok od postupu V AHL sme spoznali posledný postupujúci tím Ramsay: So Slafkovským sa pozhovárame. Chceme, aby sa sústredil len na hokej Nemal ho urobiť? Slafkovský hodnotil zápas a vyjadril sa aj ku gestu MS 2024: Slovensko potvrdilo úlohu favorita. Pripísalo si prvé tri body! Slafkovský bavil a aj spustil kritiku: Detinský v oboch zápasoch? + video Ak Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies