Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
NHL live
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
«

Správy z NHL

Preview stredajších zápasov + tipy

Pripravili sme pre vás preview všetkych troch duelov, ktoré nás čakajú v noci zo stredy na štvrtok. Zo Slovákov bude hrať len obranca Bostonu Zdeno Chára.

Montreal – Boston
Určiť favorita tohto zápasu je veľmi ťažké. Isté však je, že viťazovi prvého zo štyroch tohtosezónnych vzájomných stretnutí bude po strede patriť prvá priečka v Severovýchodnej divízii. Tú práve okupuje hosťujúci Boston, ktorý získal o jeden bod viac ako domáci Montreal. Tradičný kanadský klub má na svojom ľade skvelú bilanciu a vyhral päť zo šiestich stretnutí, pričom jedinú prehru utrpel v úvodnom dueli sezóny. Canadiens v poslednom súboji porazili Ottawu tesne 2:1. Bruins naopak vyhrali po futbalovom výsledku 1:0 v Toronte a vonku zaznamenali päť bodov v troch zápasoch. Vlani mali proti Habs priaznivú bilanciu 4-2-0, ako sa im bude dariť teraz?

Slováci v akcii: Peter Budaj – MTL, Zdeno Chára – BOS
Náš tip: X

Colorado – Anaheim
V minulej sezóne sa tieto tímy stretli štyrikrát. Trikrát sa z víťazstva tešil klub z Denveru a raz kalifornský celok. „Káčeri“ okupujú zatiaľ štvrtú priečku na Západe s trinástimi bodmi a šiestimi triumfami, čo je ich najlepší štart od sezóny 2006/07. Navyše, po pondelkovom víťazstve nad rivalom zo San Jose (2:1) ťahajú trojzápasovú sériu výhier. Naopak, „lavíny“ sú až na trinástom mieste a získali len osem bodov. Doma však majú bilanciu 3-1-0, keď naposledy podľahli Dallasu 2:3. Ducks doteraz na klziskách súperov dokázali vyhrať dva zápasy z troch.

Článok pokračuje pod reklamou

Náš tip: X2

Edmonton – Dallas
Texaský tím zvíťazil vo všetkých štyroch minulosezónnych vzájomných dueloch a Oilers by túto sériu určite radi pretrhli. Mladými hviezdami nabitý káder, ktorému sa v posledných rokoch nepodarilo postúpiť do vyraďovacích bojov, nezačal ročník zle. Momentálne sa drží na solídnom siedmom mieste a na konte má desať bodov. V posledných troch zápasoch neuspel, no v pondelok prehral proti Vancouveru až po predĺžení (2:3). Napriek tomu doma vyhral polovicu svojich zápasov – dva. Stars v ostatnom dueli porazili v Denveri domáce Colorado tesne 3:2 a v tabuľke sú o štyri priečky nižšie ako „olejári“. Vonku majú nepriaznivú bilanciu 2-4-0.

Náš tip: 1X

AUTORI: MAREK KANTORÍK & MARIÁN MASARYK



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Hrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Pospíšil ako center elitnej formácie Slovenska? Na MS sa rýchlo prepnem, verí Ďalší deň prešiel, neistota trvá: Bude Toronto dnes bez top hviezdy? Obranca Jets hrať nebude. Bude ruský útočník hrať aj napriek zlomenine? Tampe pri sezónnej derniére neuznali dva góly. Tréner krúti hlavou + video Rozhodlo sa: Seattle bude mať nového trénera!Penguins predĺžili zmluvu s útočníkom a angažovali brankára z Európy Aj druhý Slovák končí v play-off NHL: Vlaňajší finalisti mali v pondelok rozdielne osudy NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies