Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Sharks prežili katastrofálny február

Máme za sebou druhý mesiac skrátenej sezóny, v ktorom sa niektorým tímom darilo, iné prežívali slabšie obdobie. Práve medzi takéto radíme aj klub San Jose Sharks, ktorý si najkratší mesiac v roku zrejme predstavoval inak.

„Žraloci“ začali aktuálny ročník priam fantasticky - vyhrali prvých sedem duelov a kraľovali celej lige. Nasledujúcich sedem však prehrali, čo bol začiatok krízy, ktorá trvá dodnes.

V uplynulom mesiaci odohrali dvanásť stretnutí, z ktorých doviedli do víťazného konca len dve. Z dvanástich súbojov až v ôsmich nestrelili viac ako jeden gól, rovnako aj v ostatnom dueli proti Detroitu (1:2 SN).

„Jednoducho sme nemali dostatok energie počas celého zápasu. Vyzerali sme trochu ospalo a ja nechápem prečo. Musíme to však zistiť a napraviť to,“ povedal po zápase tréner Sharks Todd McLellan, ktorý dúfa, že jeho tím nájde stratenú formu zo začiatku sezóny.

„Je to rovnaké v každom zápase. Musíme skrátka nájsť spôsob ako streliť viac gólov, a to nielen individuálne, ale aj ako celok. Neskoro sme prišli na to, že s jedným streleným gólom nevyhráme zápas,“ dodal štyridsaťpäťročný kormidelník.

Jediné víťazstvo v riadnom hracom čase zaknihovali 19. februára v St. Louis (2:1), druhýkrát oslavovali v utorok po domácom triumfe nad Coloradom (3:2 SN). Aspoň bod za remízu po 60 minútach hry získali druhého a dvanásteho februára proti Nashvillu (1:2 SN, 0:1 PP) a deviateho proti Phoenixu (0:1 SN). Bez bodu ostali po troch prehrách s Chicagom (3:5, 1:4 a 1:2) a zvíťaziť sa im nepodarilo ani proti Anaheimu (1:2), Columbusu (2:6), St. Louis (1:2) a Dallasu (1:3).

Najproduktívnejším hráčom a zároveň najlepším nahrávačom tímu je kapitán Joe Thornton s 20 bodmi (4+16), najviac gólov vsietil Patrick Marleau (12). Tabuľku pravdy vedie so šiestimi plusovými bodmi obranca Brad Stuart , na jej chvoste je slovenský center Michal Handzuš, ktorý nazbieral sedem „mínusiek“.

Kalifornský celok momentálne okupuje deviatu priečku v nadupanej Západnej konferencii, v ktorej je medzi štvrtým a dvanástym tímom rozdiel len troch bodov. V Pacifickej divízii mu patrí tretie miesto s 22 bodmi a bilanciou 9-6-4.

Zdroj: nhl.com




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies