Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video

Michail Sergačov (foto: Instagram/Tampa Bay Lightning)

Tím Tampa Bay Lightning čelil v sobotu hrozby vyradeniu za stavu 0:3 v sérii proti Floride Panthers. K výhre 6:3 pritom prispel asistenciu aj muž, ktorého návrat do akcie prišiel ako prekvapenie – obranca Michail Sergačov.

„Doktori mi dali zelenú a bolo to trénerovo rozhodnutie, takže som zostal na štadióne o trochu dlhšie čakajúc na trénera, či povie áno alebo nie, a on povedal áno. Veľmi ma to nadchlo a úprimne, nemohol som včera večer ani zaspať,“ povedal Sergačov.

„Cítil som sa, akoby som opäť zažíval môj prvý zápas v NHL. A potom, keď som šiel na ľad a fanúšikovia ma tak privítali počas zahrievania, veľmi ma to rozcítilo a bol som len vďačný za to, že som tam.“

Fanúšikovia Lightning ocenili návrat obrancu, ktorý doplnil v druhej obrannej formácii Erika Černáka, aj ováciami počas predstavovania otváracej formácie:


Sergačov si zlomil holennú a lýtkovú kosť 7. februára v zápase, v ktorom sa vracal do akcie po 17-zápasovej absencii spôsobenej iným zranením dolnej časti tela. Ešte v apríli tréner Jon Cooper hovoril, že v prvom kole play-off hrať nebude. K jeho návratu došlo 79 dní po operácii.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
MS 2024: Slovensko - Kazachstan 2:0 v 1. tretineAk Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Je sezóna Marchanda v ohrození? Tréner Bruins tvrdí, že zákrok bol úmyselný + videoZahral si v Sérii storočia, získal Stanleyho pohár: Zomrel bývalý hráč Toronta Sýkora spoznal súpera. Zahrajú si v divíznom finále proti sebe aj Slováci?Colorado zažilo najvýraznejšiu prehru, život Hurricanes visel na vláskuNHL naživo: Koniec pre Hurricanes? Pôjdu do vedenia hviezdy z Dallasu?Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Devils požiadali o povolenie komunikácie s vyhodeným trénerom Začalo finále v USHL: Dvaja Slováci proti sebe! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies