Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Sumáre

Philadelphia vyhrala derby proti Pittsburghu

V stredu sa odohrali tri zápasy, ale ani v jednom sa Slováci neukázali. Z víťazstiev sa tešili Minnesota, Dallas a Philadelphia, ktorý vyhrala derby proti Pittsburghu.

Flyers vyhrali derby proti Penguins

Kto by ešte pred pár týždňami povedal, že prvé pennsylvánske derby v Consol Energy Center dopadne takto. Brayden Schenn strelil dva góly a Philadelphia porazila Pittsburgh 2:1, aby predĺžila svoju víťaznú sériu na tri zápasy a svojmu rivalovi neumožnila vyhrať už tretí duel v rade. Flyers po víťazstve, ku ktorému 30 zákrokmi pomohol aj Ray Emery, strácajú na Penguins už len sedem bodov. „Tučniaci“ pritom stále vedú Metropolitnú divíziu. Ich jediný gól v stredu strelil Sidney Crosby, kým Marc-Andre Fleury urobil 19 zákrokov. Slovenský obranca Andrej Meszároš ho neohrozil ani raz, pretože v zápase opäť nenastúpil.

Hviezdy duelu: 1. R. Emery (PHI), 2. B. Schenn (PHI), 3. S. Crosby (PIT)

Parise pomohol k výhre Wild nad Maple Leafs

Zach Parise a Jason Pominville uspeli v samostatných nájazdoch, Josh Harding zneškodnil 19 striel a Minnesota dokázala porazil Toronto 2:1, hoci doťahovala jednogólovú stratu z druhej tretiny. Predĺženie vynútila vďaka gólu Pariseho z 56. minúty. Hardinga prekonal v 28. minúte Mason Raymond, kým Jonathan Bernier dlho odolával náporu domácich a duel opustil s 33 zákrokmi. Maple Leafs mohli duel v nadstavenom čase rozhodnúť, no veľkú príležitosť Morgana Reillyho zneškodnil lapačkou Harding, ktorý chytal od 11. minúty, kedy nahradil zraneného Niklasa Backstroma.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. Bernier (TOR), 2. Z. Parise (MIN), 3. J. Harding (MIN)

Lehtonen, Peverley doviedli Stars k výhre v Edmontone

Dallas odštartoval svoj aktuálny trip víťazne. V Edmontone vyhral 3:0 vďaka 22 zákrokom Kariho Lehtnonena, ktorý sa dočkal svojho prvého čistého konta v sezóne a 23. v kariére. Víťazný gól strelil Rich Peverley, ktorý ako jediný z 24 striel prekonal Devana Dubnyka. Zvyšné dva góly Stars padli v poslednej minúte do prázdnej brány a ich autormi boli Tyler Seguin a Antoine Roussel. Pri Rousselovom góle asistoval aj Lehtonen. Edmonton prehral štvrtý zápas v rade. Proti Dallasu vyhral len dva zápasy z posledných 13.

Hviezdy duelu: 1. K. Lehtonen (DAL), 2. D. Dubnyk (EDM), 3. R. Peverley (DAL)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies