Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
31. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
01. 06.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Babcockovi pripadajú Bruins ako Red Wings z majstrovských dní

Jozef Struhár  
28.04.2014

Keď začínal Mike Babcock na lavičke Detroitu Red Wings, bolo to jedno z najlepších mužstiev NHL, ktoré v každej sezóne pomýšľalo na Stanley Cup. Odvtedy sa však veľa zmenilo a nová generácia hráčov ešte nedokázala vyrovnať osobnosti, ktoré prinášali v tých časoch úspechy.

Babcock si na tie roky zaspomínal aj po vyradení z tohtoročného play-off, v ktorom tím z „Hokejového mesta“ podľahol Bostonu Bruins 1:4 na zápasy. A práve „medvede“ mu pripomínajú jeho tím, ktorý sa dvakrát v rade dostal do finále a v roku 2008 získal aj majstrovský titul.

„Toto mužstvo Bruins, proti ktorému sme hrali, je také, aké sme zvykli mať my v rokoch 2008, 2009 a 2007. Sú právoplatným adeptom na titul s dobrou hĺbkou zostavy a dobrými skúsenosťami. Myslím si, že je to tou celkovou hĺbkou,“ povedal Babcock.

Detroit sa nedokázal v sérii vyrovnať Bostonu a Babcocka súper naozaj zaujal. Okrem vyrovnanej útočnej sily a kvalitnej defenzívy ho zaujal aj brankár Tuukka Rask, ktorý sa takisto výrazne podpisuje pod úspechy mužstva.

„Niektoré tímy majú skutočne dobré mužstvo, ale ich brankári umožnia naštartovať súperov. Rask to súperovi neumožní. Nie len, že zastaví puk, ale aj ho dobre rozohráva, takže je ťažšie dostať sa do ich obranného pásma,“ dodal Babcock.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies