Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 3
  Edmonton 2
21. 06.
kurzy
02:00info
EDM
FLA
NHL live
«

Komunita: Diskusia > MS 2024 – Praha & Ostrava

Tému založil: slovak
24.05.2023 - 07:33:21
Slovenská reprezentácia má o rok šancu na reparát. Pevne veríme, že sa náš RT (už v novom zložení) bude vyvarovať nominačných lapsusov a nebudú nás na najvyššej úrovni reprezentovať kadejaké Luntery či Tamáše.

Skupina A (Ostrava / kapacita 12 500):
Švédsko
USA
SLOVENSKO
Nemecko
Lotyšsko
Kazachstan
Francúzsko
Poľsko

Skupina B (Praha / kapacita 18 000):
Kanada
Fínsko
Švajčiarsko
Česko
Nórsko
Dánsko
Rakúsko
Veľká Británia

Skupina:
10.5. SLOVENSKO - Nemecko 4:6
12.5. SLOVENSKO - Kazachstan 6:2
13.5. USA - SLOVENSKO 4:5p
15.5. SLOVENSKO - Poľsko 4:0
18.5. Francúzsko - SLOVENSKO 2:4
19.5. SLOVENSKO - Lotyšsko 2:3sn
21.5. Švédsko - SLOVENSKO 6:1

Štvrťfinále:
23.5. SLOVENSKO - Kanada 3:6

Pojebaní Česi.

27.05.2024 - 11:11:21
avatar
Reakcia na: maresmo, 27.05.2024 - 10:15:05
Myslím si, že tiež tam mohli byť aj Dvorský, Mešár a tak isto Lantoši. Škoda, že sa nezobrali z dvoch dôvodov. Za prvé, určite by sme výsledkovo neboli horší s nimi a po druhé, ja si myslím, že práve ten prvok niečoho nového, prekvapujúceho nám v hre chýbalo a práve tieto mladé pušky vedia priniesť niečo nové. A ešte, čo sa týka zhodnotenia, myslím, že 7. miesto nie je zlé aj keď si myslím, že na Nemcov sme mohli mať a rovnako aj zápas s USA sme už za stavu 4:1 mali dohrať do konca, a tak sme kľudne mohli byť aj 5. No a k jednotlivcom: Nemec ok, myslím, že pomaly ide hore a za dva tri roky bude náš najlepší bek vôbec. Od Feherváryho som čakal trochu viac dopredu, ale asi sa to nedalo vzhľadom prejavu celého teamu. Z obrancov sa mi páčil Koch a Grman. Pre mňa sklamanie Čerešňák, Ivan ok a Gajdoš s Golianom toho veľa neodohrali. Útok: Cehlarik s Hrivikom neboli v ideálnej forme ale napriek tomu si niejaké body uhrali, podľa mňa ich pozícia v teame mohla byť menšia s menším tlakom a mali byť rozdelený, ale to sa už teraz nedozvieme. Slafkovský to mal ťažké, ale v podstate na to, že im to ako formácii nešlo tak 0+8 je super a keď sa mu trafia spoluhráči a bude mať trochu fazónu kľudne môže byť v budúcnosti najproduktívnejší hráč MS. Absolutorium si zaslúži Hudáček ten hral skvelo, rovnako Kelemen a Pospíšil (keby sa viacerí priblížili k takým výkonom), Tatar na to akú zlú sezónu mal relatívne dobre, aj keď strašne veľa pukov mu odskočilo. K Cingelovi sa ako si neviem vyjadriť, mal tam dobré veci, ale na druhého centra je to asi málo, aj keď nesklamal. Od Regendu som čakal ešte trochu viac v zakončení, škoda, že nedostal, ešte viac priestoru. Kudrna a Daňo sklamali, aj keď Andrej sa obetoval pre mužstvo ale na tejto úrovni len obetavosť nestačí. Daňo ma veľmi sklamal. No a ešte by som pochválil Sukeľa, ktorý bol výborný najmä na začiatku turnaja. Čacho a Faško toho veľa nenahrali ale to nie sú gamechangeri. Záver: Z môjho pohľadu sme už vôbec nehrali hru, ktorá bola typická pre Ramseyho. Možno určité pasáže najmä prvá polovica zápasu s USA a prvá tretina s LAT a to ma najviac mrzí, že sme neboli schopní podať výkon počas 60 MIN. Celkovo to dopadlo asi podľa papierov. Určite by som obmenil realizačný team, neviem či pred alebo až po kvalifikácii na OH. Mne si tam páčil Vlado Orságh alebo by som išiel do českého trenéra. Čo poviete ? Prosím ešte ako vidíte zostavu na augustovú kvalifikáciu na OH? Lebo ktovie, či nám budú chcieť prísť najlepší hráči, čo sa budú pripravovať na sezónu. A s Rakúskom v plnej sile to nebude ľahké, to sme videli ako hrali proti FIN, SUI, síce proti VB to nezvládli ale tam vyzerali strašne unavene. Ďakujem
∧ skryť ∧
Myslím si, že tímy nepustia všetkých našich z nhl na kvalifikáciu, ale tak či tak by som dal už šancu aj mladým chlapcom (samozrejme nie všetkým, ale tím, ktorí budú mať na to kvalitu ako napr. spomenutí Dalino s Filipom). Veľmi dúfam že príde čo najviac chlapcov z NHL plus aj Černák by veľmi pomohol. Avšak veľkú rolu v tom bude hrať najmä NHL, ale na papieri sme určite favoriti a bol by to tvrdý pád ak by sme nedajbože nepostúpili.

< 1 ... 12 13 14 15 16 17

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies