Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
31. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
01. 06.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Red Wings chcú špičkového pravorukého obrancu

Viete, čo mali spoločné všetci siedmi obrancovia, ktorí si zahrali za Red Wings v tohtoročnom play-off? Všetci boli ľavákmi. A práve pravorukého obrancu by chcel Detroit získať počas leta a najlepšie by bolo, ak by vedel aj podporovať ofenzívu.

„Potrebujeme strieľať viac gólov, ale potrebuje to aj veľa iných tímov. Veľa tímov hľadá pravorukého obrancu s dobrou strelou. Ak nájdeme pravorukého obrancu, ktorý vie strieľať, do prvých dvoch párov výmenou alebo cez trh s voľnými hráčmi, určite by sme ho radi pridali do zostavy,“ povedal generálny manažér Ken Holland.

Detroit mal naposledy kvalitného ofenzívneho obrancu, ktorý bol pravákom, v osobe Briana Rafalského. Teraz by chcel získať niekoho podobného a možno sa pokúsi zlanáriť trebárs Matta Niskanena, ktorý sa po sezóne stane neobmedzeným voľným hráčom.

Zmeny v tíme sa však nebudú týkať len obrany. Red Wings videli v tejto sezóne potenciál mladíkov a očakáva sa, že v lete ukončia spolupráce s viacerými veteránmi. Nie všetko však bude o mladíkoch. Očakávajú sa však aj zlepšenia skúsenejšími hráčmi, ktorí sa po sezóne objavia na trhu.

Detroit má momentálne upísaných 18 hráčov, ktorí v ročníku 2014/15 zaťažia platový rozpočet o čosi viac ako 50 miliónmi dolárov. Po podpise zmlúv s obmedzenými voľnými hráčmi Dannym DeKeyserom, Tomášom Tatarom a Rileym Sheahanom, by stále mohli mať dosť miesta pod 70,1-miliónovým stropom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Debata o pozícii Pospíšila v Calgary nemá zlú odpoveď, tvrdí expert Sýkora nebol ďaleko od debutu v NHL. Teraz je šanca mizivá, no v budúcej sezóne ho chce zažiť Československo opäť na jednom turnaji? Dali by sme dokopy dobrý tím, tvrdí Pastrňák Ak by Montrealu vyšiel pôvodný plán, nemusel draftovať dvoch Slovákov?Zahrá si Slafkovský s fínskou hviezdou? Podpíše najskôr päťročný kontrakt? Bude niekdajšia draftová dvojka vymenená? Spomína sa aj Montreal Canadiens vraj nepredĺžia zmluvu so skúseným útočníkomAHL: Bolo to ako na hojdačke, tím slovenského beka nakoniec prehral po predĺženíTrofej Lady Byng získal obranca. Napodobnil veľkú legendu Poznáme rozpis zápasov finále Stanleyho pohára Rozhodol gól do prázdnej brány: Floridu delí jediná výhra od návratu do finále! NHL naživo: Jazdci a hviezdy vo vedení? Zostrojte si i BetBuilderSlafkovský nepotrebuje písmeno na drese. Už ukázal, čo v ňom je, tvrdí expert Začalo konferenčné finále, Studenič mal prsty vo víťaznom góle! + videoMajiteľ Utahu prezradil názvy tímu, ktoré sú v top štvorke Bude mať NHL čoskoro prvú ženu v pozícii asistentky trénera? Ďalší Slovák podpísal svoju prvú zmluvu v NHL! Memorial Cup: Rozhodujúci zápas o finálovú účasť priniesol dramatický priebeh! Kings končia zmluvu s Fínom, mladý Američan vraj požiadal o výmenu Skončil vo Vancouveri, teraz je na radare iného kanadského tímu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies