Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
31. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
01. 06.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Boston odštartuje sériu proti Canadiens vo štvrtok

Slovenský obranca Zdeno Chára a jeho mužstvo Bostonu Bruins už vie, kedy odštartuje sériu proti odvekému nepriateľovi, Montrealu Canadiens. Tímy zahája druhé kolo už vo štvrtok 1. mája.

Liga informovala o tom, že zápas sa odohrá v noci zo štvrtka na piatok, od pol druhej rána nášho času. Bruins naposledy hrali v sobotu, Canadiens ukončili sériu prvého kola minulý utorok. Zvyšok rozpisu druhého kola zverejní NHL v stredu.

PAILLE JE PRIPRAVENÝ NA NÁVRAT

Boston by mohol už vo štvrtok počítať so službami útočníka Daniela Pailleho, ktorého v poslednej dobe sužovalo zranenie hornej časti tela. Podľa informácií Joea Haggertyho je však už pripravený na návrat v najbližšom zápase „medveďov“.

Hoci to tímom nebolo oficiálne potvrdené, Paille sa zotavoval z otrasu mozgu. Teraz už však absolvoval aj plný kontaktný tréning a nepociťoval žiadne problémy. V základnej časti odohral 72 zápasov so ziskom deviatich gólov a deviatich asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies