Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
31. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
01. 06.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Kekäläinen je spokojný s trénermi a predĺži im zmluvy

Generálny manažér Columbusu Blue Jackets Jarmo Kekäläinen vyzdvihol prácu trénerského zboru na čele s hlavným kormidelníkom Toddom Richardsom, ktorý dokázali klub len po druhý raz v 14-ročnej histórii doviesť do play-off, pričom v ňom zaznamenali aj prvé dve víťazstvá. Odmeniť ich za to chce dlhoročnými zmluvami.

„Povedal som trénerom, že my, ako organizácia, im chceme ponúknuť dlhoročné zmluvy, pretože si to zaslúžili. Prinesie to do tímu stabilitu," povedal Kekäläinen pre Columbus Dispatch. Tím z Ohia zažil najlepšiu sezónu v histórii so 43 výhrami a 93 bodmi v základnej časti, ku ktorej výrazne prispel práve Richards.

Richards je už ôsmym trénerom Blue Jackets od ich vzniku, pričom ani jeden nevydržal na lavičke tímu viac ako dva roky. On však počas dvoch sezón zaknihoval 85 víťazstiev, s ktorými mu patrí klubové druhé miesto. V počte triumfov v play-off je prvý, keďže v tohtoročnej sérii prvého kola s Pittsburghom vyhral tím svoje prvé dva zápasy vyraďovacej časti.

„Nastavil latku vysoko. Zlepšujeme sa každým dňom, a to najmä zásluhou Richardsa vďaka jeho uhlu pohľadu, plánovaniu a dbaniu na pracovnú morálku tímu, ktorú tu za ten čas vybudoval. Todd neopustí svojich zverencov, rovnako ako jeho asistenti," dodal fínsky odborník. Asistentmi Richardsa sú Craig Hartsburgh a Dan Hinote, trénerom brankárov je Ian Clark. Aj oni by mali v klube zotrvať dlhšiu dobu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies