Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Sumáre

Hrivík vypichol Hossovi puk a skóroval (príprava)

V piatkových prípravných zápasoch sa predstavili traja Slováci, ale potešil len jeden – Marek Hrivík strelil gól pri víťazstve Rangers. Marián Hossa a Andrej Meszároš nebodovali a netešili sa ani z víťazstva.

Dvaja Slováci sa proti sebe postavili v Chicagu, kde domáci Blackhawks podľahli Rangers 1:4. K výhre newyorského tímu pomohol gólom aj Marek Hrivík, ktorý v 57. minúte vypichol pri domácej bráne puk z hokejky Mariána Hossu a ten skončil za chrbtom zaskočeného Crawforda. Toho z 29 striel prekonali aj Lindberg, dvojbodový Duclair a Miller. Jediný gól Chicaga strelil Rasmussen. Prekonal Lundqvista, ktorý čelil 16 strelám. 15 zákrokmi sa potom prezentoval aj Desjardins. Hrivík odohral 14 minút a 14 sekúnd, počas ktorých si pripísal aj plusový bod a tri strely. Hossa odohral takmer 18 minút, ale na konto si pripísal len dve strely a dve „mínusky“.

V akcii sa predstavil aj obranca Andrej Meszároš, ktorý tentokrát odohral o čosi menej ako v prvom prípravnom dueli. Počas 21 minút a 29 sekúnd, ktoré strávil na ľade, urobil dva bodyčeky, vyslal na bránu tri strely a pripísal si dva mínusové body. Jeho Buffalo na domácom ľade takisto neuspelo, hoci bolo aktívnejšie a strelilo štyri góly. Toronto ich však vsietilo o dva viac, pričom víťazný mal na svedomí Clarkson. Polák, Bozak, Phaneuf, Komarov a Leivo sa takisto trafili do čierneho. Polák, Leivo a Bozak si pripísali aj dve asistencie. Reimer zlikvidoval 34 striel. Dvakrát ho prekonal Chris Stewart a raz Jake McCabe s McCormickom. Neuvirth urobil 16 zákrokov.

Článok pokračuje pod reklamou

Alexander Ovečkin odohral svoj prvý prípravný zápas a strelil v ňom dva góly. Ten najdôležitejší však zaknihoval Brouwer, ktorý v tretej minúte predĺženia rozhodol o výhre 5:4 nad Bostonom. Skórovali aj Latta a Liam O’Brien, kým Grubauer urobil 9 zákrokov a Peters 10. Obaja inkasovali po dva góly. Strelili im ich Fraser, Lindbad a dvojgólový Griffith. Svedberg odchytal celý duel a urobil 24 zákrokov.

Colorado sa s Montrealom stretlo aj v piatok a opäť sa zrodilo víťazstvo kanadského tímu 3:2. V Quebec City o výhre rozhodli góly Andrughetta, Sekáča a Prusta, ako aj 28 zákrokov Tokarského. Toho prekonali O’Reilly a Johnson, ktorým prihrával Duchene. Varlamov urobil 22 zákrokov.

Brock Nelson premenil rozhodujúci samostatný nájazd, aby rozhodol o výhre Islanders 3:2 nad New Jersey. Pre newyorský tím to bola prvá výhra v Barclays Center, kde bude hrávať od budúcej sezóny. V normálnej hracej dobe skórovali Ryan Pulock a Colin McDonald, na ktorých góly odpovedali Martin Havlát a Michael Ryder. Chad Johnson prispel k výhre 26 zásahmi, Keith Kinkaid zastavil 25 striel.

Bishop a Stamkos debutovali v príprave, ale zatienili ich traja niekdajší hráči Rangers. Stralman strelil dva góly, Callahan zaznamenal gól a asistenciu a Boyle pridal dve asistencie, aby doviedli Tampu Bay k víťazstvu 6:3 nad Dallasom. Kunyk, Kučerov a Corrente tiež skórovali, kým Bishop zastavil 11 striel z 13 a Nabokov 8 z 9. Prekonali ich Blanchard, Ranford a Spezza. V bráne Stars sa vystriedali Lehtonen (13/18) a Rynnas (8/9).

Úspešnú premiéru v drese Canucks má za sebou Ryan Miller, ktorý spolu s Erikssonom dosiahol čisté konto pri výhre 3:0 nad Calgary. Američan urobil 7 zákrokov, kým Švéd o štyri viac. Na všetky tri góly prihrával Henrik Sedin, pri dvoch asistoval aj jeho brat Daniel. Kým Räma z 8 striel neprekonal nikto, na Carra z 25 striel našli recept Vey, Hansen a Vrbata. Všetky tri góly padli v presilovkách.

San Jose vyslalo na Dubnyka (21/22) s Dominguem (23/23) až 45 striel, ale ani napriek tomu nedokázali vyhrať. Arizone stačilo 18 striel na Niemiho bránu, aby uspeli 2:1. O ich výhre rozhodol v nájazdoch Lessio, ktorý nadviazal na gól Hodgmana z prvej tretiny. Z hráčov Sharks sa presadil Pavelski, ktorý vyrovnával na 1:1 v druhej tretine. Oba góly padli v presilovkách.

Výsledky

Buffalo – Toronto 4:6 (2:3, 1:2, 1:1)
Washington – Boston 5:4 PP (1:1, 2:3, 1:0, 1:0)
Colorado – Montreal 2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
NY Islanders – New Jersey 3:2 SN (2:0, 0:1, 0:1, 0:0, 1:0)
Tampa Bay – Dallas 6:3 (2:2, 3:0, 1:1)
Chicago – NY Rangers 1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
Vancouver – Calgary 3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
San Jose – Arizona 1:2 SN (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 0:1)

Slováci v akcii

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
M. Hossa (CHI) 17:45 0 0 0 -2 2 0
M. Hrivík (NYR) 14:14 1 0 1 +1 3 0
A. Meszároš (BUF) 21:29 0 0 0 -2 3 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies