Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Rozhovory

Rozhovor s Ladislavom Nagyom

Čo ti ako prvé napadlo, keď si zistil, že si bol vymenený do Dallasu?
Neočakával som to, pretože som si nikdy nepomyslel, že bude vymenený do Dallasu, tímu z rovnakej divízie. Počul som špekulácie o výmene do Montrealu, Toronta alebo NY Rangers. Chcel som ostať vo Phoenixe, ale oni so mnou nechceli hovoriť, takže som skutočne spokojný, že som tu, pretože toto je skvelá organizácia. Tento tím smeruje vpred do play-off a vždy, keď sme hrali proti Dallasu, bolo veľmi ťažké hrať proti tomuto tímu.

Čo si počul o organizácii pred príchodom do Dallasu?
Hrajú veľmi dobre v defenzíve a je veľmi zložité ich obohrať v súboji jeden na jedného. Majú veľmi dobré presilovky. Dallas je tiež pekné mesto. Toto mesto má všetko vrátane skvelých fanúšikov.

Aké boli tvoje pocity po odohraní zápasu v útoku s Mikeom Modanom a Jere Lehtinenom?
Som veľmi rád, že som tu a že hrám s hráčmi ako Modano a Lehtinen. V mojom prvom zápase som sa nepokúšal urobiť až tak veľa. Jednoducho som tam vyšiel a zabával sa. Bol som trošku nervózny z prvého zápasu. Puk bol o trošku viac pružný. Myslím si, že po dvoch alebo viacerých zápasoch budem relaxovať, zabávať sa a hrať moju hru.

Ako by si fanúšikom opísal tvoj štýl hry?
Rád vyzývam hráčov do súbojov jeden na jedného a rád prihrávam puky. V posledných troch rokoch som založil niekoľko akcií a aj rád skórujem. Snažím sa urobiť všetko, aby som získal puk v rohoch, aby som zvládol súboj jeden na jedného a zaobchádzal s pukom dobre. To je moja hra.

Článok pokračuje pod reklamou

Poznal si niekoho zo zostavy Dallasu pred výmenou?
Poznám Modrého a Štefana, a Brendena Morrowa (smiech). Mali sme vždy na ľade menšie bitky. Takže, nepoznal som veľa chlapcov.

Je ťažké byť vymenený do tímu, ktorý je v rovnakej divízii a súťažil si proti nemu a teraz sa to otočí a budeš hrať proti tvojmu starému tímu?
Je to celkom zaujímavé. Keď som prišiel do Phoenixu, povedali mi, že Dallas je vždy na špičke divízie. Takže som vzrušený, že som tu. My hráme proti Phoenixu trikrát a ja nemôžem čakať, aby som im ukázal o čo prišli.

Čo rád robíš okrem hokeja?
Počas leta hrám často tenis. Nehrám veľa golf, nie som veľký golfista, pretože nie som veľmi dobrý. Tiež hrám počas leta s kamarátmi futbal.

Existuje niečo, čo si chcel robiť v štáte Texas a nemal si šancu urobit to?
Počul som, že je to veľký kovbojský štát. Možno lovenie, možno by som to mohol vyskúšať. Mohol by som sa porozprávať s niektorými chlapcami a zistiť, čo je naokolo dobré. Toto je jednoducho skvelé mesto. Keď sme sem prišli z Phoenixu, vždy som vedel, že sem budem rád chodiť na návštevy.

DallasStars.com



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies