Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Slováci v NHL

Marián Hossa zrazu siedmy

Marian HossaFenomén spod Tatier. Základný stavebný kameň chrámu menom Atlanta Thrashers, Marián Hossa, sa v počte bodov prepadol až na siedme miesto. Nie vždy teda platí, že sedmička je šťastná.

Po viac ako vydarenom nástupe do nového ročníka, kedy sa dlho držal na čele rebríčka kanadského bodovania, prišiel ďalší pokles.

Teraz Hossa zaznamenal jedno z najhorších umiesení v prebiehajúcom ročníku. Na už spomínanú priečku ho odsunul bývalý spoluhráč z útoku, dnes už ofenzívny borec v drese Bostonu Bruins, Marc Savard.

Pred Majom, ktorý má na svojom konte 90 bodov, je aj Dany Heatley. Tomu patrí piata pozícia. Veselšie je to však s pohľadu bojov o Maurice Rocket Richards Trophy (pre najlepšieho strelca). Tam ešte nemusí hádzať flintu do žita. Na prvého Lecavaliera stráca 6 gólov, čo pre Hossu nie je až také nereálne, súdiac podľa výkonov, ktoré už predviedol v tomto ročníku.

My samozrejme držíme päste, nech nás Hoss, ako mu zvyknú hovoriť v jeho domovskom klube – Atlante, zabáva podobnými kúskami ešte veľmi veľmi dlho...




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies