Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Správy z NHL

Sharks umiestnili Thorntona na listinu zranených

Skúsený kanadský útočník Joe Thornton bol so zranením hornej časti tela umiestnený v nedeľu na listinu zranených hráčov. Informoval o tom jeho zamestnávateľ, tím San Jose Sharks.

Thornton, ktorý odohral do zranenia 319 zápasov bez prestávky, vynechal sobotný zápas proti St. Louis Blues. Išlo o jeho prvú absenciu spôsobenú zranením od 4. apríla 2010.

Aktuálne poranenie utrpel v stredajšom zápase proti Anaheimu Ducks pri kolízii s obrancom „káčerov“ Claytonom Stonerom. Podľa viacerých zdrojov má poranené rameno. Ako dlho však bude pauzovať, nie je známe.

Pri jeho absencii presunuli Sharks na pozíciu centra Joea Pavelského, ktorému robí pravé krídlo Matt Nieto. Thornton v tomto ročníku odohral 38 zápasov, v ktorých zaznamenal deväť gólov a 24 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies