Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Správy z NHL

Horachek bude dočasným trénerom Toronta

Len deň po tom, čo tím Toronto Maple Leafs vyhodil hlavného trénera Randyho Carlylea, vymenoval jeho dočasného nástupcu. Je ním, podľa očakávaní, doterajší asistent Peter Horachek.

Generálny manažér Dave Nonis tiež informoval, že jeho asistentom bude Steve Staios. Ten doteraz pôsobil v klube ako vedúci hráčskeho oddelenia. Druhým asistentom zostane Steve Spott, ktorý si ako jediný zo spomínanej trojice udržal svoju pozíciu.

Päťdesiatštyriročný Horachek bol najatý na post asistenta trénera Maple Leafs 11. júla 2014. Predtým pôsobil necelú uplynulú sezónu ako dočasný tréner Floridy Panthers. Predošlých deväť rokov strávil ako asistent trénera Nashville Predators.

Svoju premiéru na lavičke Toronta zažije kanadský odborník už v stredu proti Washingtonu Capitals. Tím sa bude snažiť ukončiť dvojzápasovú sériu prehier a zaknihovať štvrté víťazstvo z ostatných jedenástich duelov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies