Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Price sa cíti lepšie a v utorok by sa mal vrátiť do zostavy

Hviezdny brankár Montrealu Canadiens Carey Price dlho mimo zostavy nevydržal. Po zdravotných problémoch je pripravený vrátiť sa do hry a v utorok by už mohol chytať proti Nashvillu Predators.

Montreal poslal v nedeľu späť do záložného tímu Hamilton Bulldogs (AHL) gólmana Joeyho MacDonalda, ktorý bol do prvého tímu povolaný po tom, čo Price utrpel ľahšie zranenie hornej časti tela. Vynechal preň len jeden zápas.

Price odchytal v tomto ročníku 35 zápasov, v ktorých zaznamenal bilanciu 23-10-2 s 92,7% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,19 inkasovaného gólu na zápas. V nedeľu netrénoval, no v pondelok by sa mal vrátiť na ľad. Tam sa pravdepodobne aj ukáže, či proti Predators bude chytať on alebo Dustin Tokarski.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies