Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Bruins a Canadiens by si mali v roku 2016 zahrať Winter Classic

Veľká rivalita naberie v budúcej sezóne novú dimenziu. Tímy Boston Bruins a Montreal Canadiens by sa proti sebe mali postaviť 1. januára 2016 v zápase Winter Classic.

Podľa viacerých zámorských zdrojov sa populárny zápas pod holým nebom odohrá na Gillette Stadium vo Foxborough, kde svoje domáce zápasy hrá tím amerického futbalu New England Patriots.

Stalo by sa teda po tretí raz, že by sa Winter Clasicc odohral tam, kde sa bežne hráva NFL. Očakáva sa, že NHL oficiálne túto udalosť oznámi počas tohtotýždňovej prestávky, ktorá nastane pre Zápas hviezd Ten sa cez víkend uskutoční v Columbuse.

Boston aj Montreal majú skúsenosti zo zápasov pod holým nebom. Bruins hostili v roku 2011 Winter Classic na Fenway Parku a Canadiens boli hosťami na dvoch dueloch Heritage Classic. Zúčastnili sa aj úplne prvého zápasu NHL, ktorý sa odohral pod hviezdami. Stalo sa tak v roku 2003 v Edmontone.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies