Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Heritage Classic vo Winnipegu sa odloží

Počas sezóny 2015/16 sa mal uskutočniť zápas pod holým nebom v kanadskom Winnipegu. V ostatnej dobe sa špekulovalo o tom, že sa tak nestane. V utorok to potvrdili aj Jets, ktorí oznámili odklad duelu Heritage Classic.

Počas víkendu sa očakávalo, že NHL oznámi všetky zápasy pod holým nebom, ktoré sa odohrajú v budúcej sezóne. Heritage Classic bude chýbať, pretože sa zainteresované strany nedokázali dohodnúť na termíne zápasu, ktorý sa má odohrať na štadióne Investors Group Field.

Všetky strany dúfajú, že sa termín zaistí včas na to, aby sa zápas mohol konať hneď v nasledujúcom ročníku. Majú tak dosť času na to, aby sa dohodli. Kameňom úrazu bolo v tomto roku stanovenie termínu, ktorý by vyhovoval Jets, NHL i miestnemu futbalovému klubu.

Tím amerického futbalu, Winnipeg Blue Bombers chcel, aby sa zápas odohral vo februári, kým NHL chcela termín v decembri. Blue Bombers nevyhovovalo, že by sa tak stalo veľmi skoro po konaní Grey Cupu, ktorý je obdobou Super Bowlu v kanadskej CFL.

Báli sa, že by udalosť Heritage Classic zatienila a ohrozila aj predaj vstupeniek. NHL zase nevyhovoval zápas hraný krátko po Zápase hviezd a v období, keď by sa mali odohrať dva zápasy zo Štadiónovej série v Colorade a v Minnesote.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies