Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Poznáme ďalších náhradníkov, ktorí sa ukážu v Zápase hviezd

Počet hráčov, ktorí sa nebudú môcť zúčastniť víkendového Zápasu hviezd, stúpol. Vzniknuté diery musel niekto zaplátať a už vieme, kto bude patriť medzi náhradníkov so šancou ukázať sa v Columbuse medzi ostatnými hviezdami.

Domáceho brankára Sergeja Bobrovského nahradí Brian Elliott zo St. Louis Blues. Bobrovskij v zápase nemôže chytať pre zranenie dolnej časti tela a Elliott je vcelku vhodným náhradníkom. Momentálne majú len traja brankári lepšiu úspešnosť zákrokov ako on.

Chýbať v zápase hviezd budú aj útočníci Pittsburghu Jevgenij Malkin a Sidney Crosby . Malkinovo miesto v exhibícii obsadí útočník Nashvillu Predators Filip Forsberg , ktorý v zažíva prelomovú sezónu v NHL. Kto nahradí Crosbyho je zatiaľ nejasné.

Chýbať bude aj obranca Colorada Erik Johnson , ktorého takisto ešte nikto nestihol nahradiť. Mnohým ako prvé mená prišli na um Erik Karlsson z Ottawy či P.K. Subban z Montrealu. Bude však záležať aj na tom, či budú mať na blízko svoj mobilný telefón, keďže sa tešili na dlhšie voľno. Pre nás by bolo atraktívne možno to, ak by NHL zavolala Zdenovi Chárovi.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies