Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Slováci v NHL

Sekera: Na sto percent ma vymenia

Slovenský obranca Caroliny Hurricanes, Andrej Sekera, je jedným z najskloňovanejších mien na hráčskom trhu pred prestupovou uzávierkou. On sám si uvedomuje, že o niekoľko dní bude meniť dres.

Hrá normálne ako predtým

„Na sto percent ma vymenia,“ povedal Sekera oficiálnej stránke NHL. „Nemám nad tým kontrolu, takže sa o to nezaujímam. Klub sa bude snažiť urobiť najlepšiu výmenu, aby z toho mal čo najviac. Netuším, kam pôjdem. Rozhodovať sa budú podľa najlepšej ponuky.“

„Zatiaľ nemám od klubu žiadne informácie. Myslím, že sa to dozviem v rovnakej chvíli ako ostatní. Hrám normálne ako predtým, snažím sa hrať hokej, ktorý som hral doteraz a zatiaľ sa snažím odvádzať najlepšie výkony za Carolinu,“ pokračoval Sekera.

Bojnický rodák strávil v Raleigh posledné dve sezóny a na miestne prostredie si zvykol. Mrzí ho, že sa s tímom nevedel dohodnúť na novej spolupráci a zmení pôsobisko. Tím mu totiž nedokáze vyhovieť po finančnej stránke.

Článok pokračuje pod reklamou

Nevie, kde bude hrať

„Je to príjemné miesto pre život, nie je veľké ani malé. Môžete tu robiť veľa veci mimo hokeja, je to aj športové mesto. Veľa basketbalu, amerického futbalu aj hokeja. Zvykol som si, ale vyzerá to tak, že môj pobyt sa tam chýli ku koncu. S tým nič nenarobím, život ide ďalej,“ uviedol Sekera.

Hurricanes sú momentálne predposledným tímom Východnej konferencie a na play-off strácajú 18 bodov. Tímy, ktoré sa o Sekeru zaujímajú, sú na tom omnoho lepšie. Záujem údajne prejavili aj Rangers, Kings, Blackhawks, Ducks, Lightning a Red Wings. Vyzerá to tak, že Sekera si prvý raz od roku 2011 zahrá o Stanley Cup.

„Netuším, kde budem a kedy mi skončí sezóna. Rád by som hral v nejakom tíme v play-off,“ priznal na záver Sekera. V tejto sezóne zaznamenal 19 bodov za dva góly a sedemnásť asistencií.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies