Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Sumáre

Marinčin, Sekera a Gáborík vyhrali, no nebodovali

Štyria Slováci sa predstavili v štyroch pondelkových zápasoch. Do bodovania sa nezapísal ani jeden z nich. Z výhier sa tešili Marinčin, Sekera a Gáborík.

Hviezdy večera:
1. Jonathan Quick (LAK), 25/25 (čisté konto)
2. Steven Stamkos (TBL), 2 góly, 1 asistencia
3. Benoit Pouliot (EDM), 2 góly

Kings sa po futbalovej výhre dostali na postupovú pozíciu

Krídelník Andy Andreoff strelil svoj prvý gól v NHL a brankár Jonathan Quick zneškodnil všetkých 25 striel, aby Los Angeles porazilo Arizonu Coyotes futbalovo 1:0. Pre Quicka to bolo šieste čisté konto v tejto sezóne a 37. v kariére. Kings aj vďaka nemu preskočili v tabuľke Winnipeg Jets a dostali sa na pozíciu druhej divokej karty Západnej konferencie. Coyotes prehrali siedmy zápas vonku v rade a v posledných 16 zápasoch majú bilanciu 1-14-1. Mike Smith urobil 34 zákrokov. Marián Gáborík ho ohrozil dvakrát, Andrej Sekera dokonca štyrikrát. Ani jeden z dua Slovákov však nebodoval. Trenčiansky rodák odohral 18 minút, Sekera 19 a zaznamenal aj jeden plusový bod. Kings odohrajú najbližší duel v stredu proti rivalovi z Anaheimu.

--- pozri aj: Video: Andy Andreoff strelil svoj prvý gól v NHL

Hviezdy duelu: 1. A. Andreoff (LAK), 2. J. Quick (LAK), 3. J. Muzzin (LAK)

Článok pokračuje pod reklamou

Oilers porazili Maple Leafs 4:1

Jordan Eberle a Anton Lander strelili dva presilovkové góly, Benoit Pouliot sa postaral o dva góly pri hre piatich proti piatim a Edmonton porazil Toronto 4:1 vďaka štyrom gólom z prvej tretiny. V nej padol aj jediný gól Maple Leafs, ktorý strelil James van Riemsdyk už za stavu 0:4. Následne brankári ani raz nekapitulovali. Z výhry mal radosť aj obranca Martin Marinčin, ktorý odohral necelých 20 minút so ziskom dvoch plusových bodov a dvoch striel. K ukončeniu sedemzápasovej série prehier pomohol významne jeho spoluhráč Ben Scrivens. Urobil 28 zákrokov, pričom Richard Pánik ho počas 15 minút a 11 sekúnd strávených na ľade neohrozil ani raz. V bráne jeho tímu sa vystriedali obaja gólmani. Jonathan Bernier inkasoval tri góly zo štyroch striel, James Reimer jeden z 28. Toronto prehralo tretí zápas v rade a šiesty z ostatných siedmich.

Hviezdy duelu: 1. J. Eberle (EDM), 2. B. Pouliot (EDM), 3. R. Nugent-Hopkins (EDM)

Kuznecov rozhodol v nájazdoch o výhre nad Sabres

Washington v zápase dvakrát prehrával, potom prišiel o vedenie a nakoniec porazil Buffalo 4:3 po samostatných nájazdoch. V nich ako jediný uspel Jevgenij Kuznecov. „Nájazdy sú ako a. Pokiaľ nemáte tú správnu kartu, nikdy nevyhráte. Všetko je to o šťastí,“ povedal pre agentúru AP ruský mladík, ktorý skóroval aj v normálnej hracej dobe, podobne ako jeho spoluhráči Curtis Glencross a Mike Green. Matt Niskanen zaznamenal dve asistencie. Braden Holtby urobil 30 zákrokov a prekonali ho Tyler Ennis, Cody Hodgson a Jonas Larsson. Anders Lindbäck chytal opäť spoľahlivo a zastavil 35 striel. Sabres prehrali siedmy zápas v rade a znovu bez slovenského obrancu Andreja Meszároša, ktorého trápi zranenie ruky.

Hviezdy duelu: 1. J. Larsson (BUF), 3. T. Ennis (BUF), 3. J. Kuznecov (WSH)

Stamkos a Bishop doviedli „Bolts" k ďalšej výhre nad „Habs"

Medzi Tampou Bay a Montrealom to viackrát iskrilo, v každej tretine sme videli bitku a zaujímavý hokej. Najlepšie tímy Atlantickej divízie zohrali medzi sebou dôležitý duel. Lightning sa snažili bodovo na svojho rivala dotiahnuť a aj sa im to podarilo, keď vyhrali 4:2. Steven Stamkos strelil dva góly a pridal asistenciu, no na listine strelcov ho doplnili aj Valtteri Filppula a Victor Hedman. Ben Bishop urobil 32 zákrokov, aby Lightning pomohol k zlepšeniu tohtoročnej bilancie proti Canadiens na 4-0-0. Carey Price inkasoval tri góly z 33 striel. Posledný strelil Stamkos do prázdnej brány. Montreal prehrával až 0:3. Potom skóre skorigovali dvojbodový Tomáš Plekanec a P.A. Parenteau. „Habs“ zostali v divízii prví, pretože odohrali o jeden zápas menej.

Hviezdy duelu: 1. S. Stamkos (TBL), 2. T. Plekanec (MTL), 3. V. Hedman (TBL)

--- pozri aj: Video: Bishop lapačkou okradol o gól Galchenyuka

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (TOR) 15:11 0 0 0 0 0 0 1
M. Marinčin (EDM) 19:49 0 0 0 +2 0 2 1
A. Sekera (LAK) 19:09 0 0 0 +1 0 4 0
M. Gáborík (LAK) 18:09 0 0 0 0 0 2 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Preview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského NHL zverejnila rozpis 2. kola play-off v rámci Východnej konferenciePrekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies