Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Nylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie je

Napriek ďalšiemu skorému vypadnutiu tímu Toronto Maple Leafs z play-off nechce hviezdny útočník William Nylander radikálne zmeny v mužstve.

„Pozrite, nemyslím si, že s naším jadrom je nejaký problém,“ povedal Nylander pre Sportsnet. „Myslím si, že už tam k**va sme. Bojovali sme tvrdo, dostali sme sa do predlženia siedmeho zápasu. Sú to po**até pocity.“

Toronto prehrávalo v sérii prvého kola play-off proti Bostonu 1:3 na zápasy, ale dvoma výhrami sa vrátilo do hry. V sobotu v zápase o všetko viedlo, ale nakoniec prehralo 1:2 po tom, čo v nadstavenom čase skóroval David Pastrňák.

Maple Leafs v minulej sezóne postúpili po prvýkrát od roku 2004 do druhého kola play-off, ale v ňom ich rýchlo vyradila Florida. Tím sa následne rozlúčil s generálnym manažérom Kyleom Dubasom, ale jadro zostalo pokope.

Článok pokračuje pod reklamou

V tohtoročnom play-off vyprodukoval Auston Matthews gól a tri asistencie, Nylander tri góly, Mitch Marner gól a dve asistencie a John Tavates gól a asistenciu.

Nylander vynechal prvé tri zápasy série a po vypadnutí potvrdil, že to bolo z dôvodu migrény. Matthews vynechal zápasy číslo päť a šesť, ale o dôvodoch po poslednom zápase sezóny hovoriť nechcel. Marner a Tavares odohrali všetkých sedem duelov.

Nylander podpísal v januári novú osemročnú zmluvu, Matthewsovi začne v novom ročníku platiť štvorročný kontrakt. Marner a Tavares vstúpia do posledných sezón svojich zmlúv. Všetci štyria majú aj klauzuly o nevymeniteľnosti.

Za súčasť hviezdneho jadra Toronta je považovaný aj obranca Morgan Rielly, ktorý má zmluvu platnú ešte na ďalší šesť rokov. V prvých štyroch má plnú klauzulu o nevymeniteľnosti, v posledných dvoch obmedzenú.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies