Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

Mrázek a Howard budú bojovať o post jednotky Red Wings

Jozef Struhár  
02.05.2015

Petr Mrázek bol brankárom, na ktorého sa Detroit spoľahol v prvom kole play-off a chytal dobre počas sedemzápasovej série s Tampou Bay Lightning. Napriek tomu však bude musieť o post jednotky ešte bojovať pred novou sezónou s Jimmym Howardom.

„Profesionálny šport je o súťažení a to začína v septembri. Ak sa vám nepáči, ako skončila posledná sezóna, môžete ísť do posilňovne a makať, aby ste boli lepšie pripravení na novú sezónu. Ak sa vám koniec sezóny pozdával, tak musíte ísť do posilňovne, aby ste sa uistili, že to tak aj zostane,“ povedal generálny manažér Ken Holland pre klubový web.

Howard je brankárskou jednotkou Detroitu od ročníka 2009/10. V tejto sezóne mal výborný začiatok, ale potom si zranil slabiny, vynechal jeden mesiac a po návrate už nedokázal nájsť svoju formu. Mrázek dostal šancu a chopil sa jej. Chytal dobre, hoci občas ho v základnej časti takisto postihla nevyrovnanosť výkonov.

Tridsaťjedenročný Howard mal v základnej časti bilanciu 23-13-11 s 91% úspešnosťou zákrokov, dvadsaťtriročný Mrázek pre zmenu 16-9-2 s 91,8% úspešnosťou zákrokov. Český brankár štartoval v každom zápase play-off, pričom ho ukončil s 92,5% úspešnosťou zákrokov a dvoma čistými kontami.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies