Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Sumáre

Hossa opäť rozhodol zápas, Winnipeg ukončil sériu prehier

Jozef Struhár  
19.11.2015

V troch stredajších zápasoch sa z výhier tešili Chicago, Washington a Winnipeg, ktorý ukončil dlhú sériu prehier. Slovenským fanúšikom urobil najväčšiu radosť Marián Hossa, ktorý v predĺžení rozhodol o víťazstve.

Hviezdy večera:
1. Mark Scheifele (WPG): 2 góly, 1 asistencia
2. Jevgenij Kuznecov (WSH): 1 gól (víťazný)
3. Artem Panarin (CHI): 1 gól, 2 asistencie

Hossa rozhodol o výhre nad Edmontonom

Andrej Sekera sa ho snažil dokorčuľovať, ale nakoniec len bezmocne sledoval, ako Marián Hossa rozhoduje strelou príklepom zápas. Slovenský útočník sa po dlhej prihrávke Brenta Seabrooka dostal do brejku a svojím tretím gólom v sezóne rozhodol v druhej minúte predĺženia o výhre Chicaga 4:3 nad Edmontonom. Hossa, ktorý sa stal treťou hviezdou zápasu, rozhodol druhý zápas po sebe. Blackhawks vďaka tomu oslávili tretiu výhru v sérii. Artem Panarin k nej pomohol gólom a dvoma asistenciami, strelecky sa presadili aj Duncan Keith a Andrew Shaw, kým Corey Crawford zlikvidoval 34 striel, vrátane veľkej príležitosti Taylora Halla v predĺžení. Dvakrát ho ohrozil aj Sekera, ale jemu k bodu nepomohlo ani to, že bol s časom 23:33 najvyťažovanejším hráčom Oilers. Z hráčov kanadského tímu, ktorý prehral tretí zápas po sebe, sa presadili Jordan Eberle, Benoit Pouliot a Leon Draisaitl, Anders Nilsson čelil 27 strelám. Hossa, ktorý ho ohrozil trikrát, odohral necelých 19 minút. Marko Daňo strávil na ľade 13 a štvrť minúty. Prezentoval sa jednou strelu a bodyčekom. Patrick Kane asistoval, a tak bodoval už v 14. zápase po sebe.

Hossov tretí gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. A. Panarin (CHI), 2. L. Draisaitl (EDM), 3. M. Hossa (CHI)

Článok pokračuje pod reklamou

Kuznecov rozhodol o výhre nad Detroitom, Ovečkin ani Tatar nebodovali

Zo Slovákov sa predstavil v akcii aj útočník Tomáš Tatar, ktorý tentokrát nebodoval a ani sa netešil z víťazstva. Red Wings síce viedli od tretej minúty po góle Dylana Larkina, na ktorý mu nahrával Pavel Daciuk, ale Justin Williams stav vyrovnal v 11. minúte a nakoniec Jevgenij Kuznecov rozhodol o tesnej výhre Washingtonu 2:1 v nadstavenom čase. Matt Niskanen prihrával na oba góly Capitals a Alex Ovečkin natiahol bezbodovú sériu na štyri duely. Tím z hlavného mesta USA vyhral štvrtý zápas z ostatných šiestich aj vďaka 25 zákrokom Bradena Holtbyho. Jeho náprotivok, Petr Mrázek, čelil 27 strelám. Tatar odohral 15 minút a pripísal si plusový bod, dve trestné minúty a jeden strelecký pokus. Jeho Detroit prehral tretí zápas z ostatných štyroch. K bodu mu v stredu pomohlo aj šťastie. „V tretej tretine sme boli lepším tímom. Dnes sme trafili tri tyčky. Mali sme problém skórovať,“ povedal tréner Capitals Barry Trotz pre agentúru AP.

Hviezdy duelu: 1. J. Kuznecov (WSH), 2. B. Holtby (WSH), 3. P. Mrázek (DET)

Útok Scheifeleho doviedol Jets k ukončeniu série prehier

Nová formácia sa Paulovi Mauriceovi osvedčila. Mark Scheifele a Drew Stafford zaznamenali po dva góly a jednej asistencii, aby pomohli Winnipegu k ukončeniu šesťzápasovej série prehier výhrou 4:1 nad Vancouverom. Mathieu Perreault nazbieral tri asistencie. Jets vyhrali po prvýkrát od 5. novembra aj zásluhou 29 zákrokov Ondřeja Pavelca, ktorého prekonal len Daniel Sedin. Ryan Miller inkasoval tri góly z 33 striel predtým, ako Stafford poistil výhru strelou do prázdnej brány. Canucks prehrali štvrtý zápas po sebe a sedemzápasový trip ukončili s bilanciou 1-4-2. „Je to frustrujúce, ale myslím si, že sme sa počas tripu zlepšovali. Doma to bude v sobotu (proti Chicagu) ťažké, ale musíme sa dať dokopy a pripraviť sa na ten zápas,“ poznamenal tréner „kosatiek“ Willie Desjardins pre agentúru CP.

Hviezdy duelu: 1. M. Scheifele, 2. D. Stafford, 3. O. Pavelec (všetci WPG)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Daňo (CHI) 13:16 0 0 0 0 0 1 1
M. Hossa (CHI) 18:42 1 0 1 0 0 3 0
A. Sekera (EDM) 23:33 0 0 0 0 0 2 1
T. Tatar (DET) 14:56 0 0 0 +1 2 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Preview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského NHL zverejnila rozpis 2. kola play-off v rámci Východnej konferenciePrekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies