Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Magazín

V Tipsporte rozdávame 600 tisíc! Naskočte do súťaže a získajte podiel z nadupaného banku!

600 tisíc EUR? To je sila! Na konci súťaže, ktorá vypukla už dnes v pondelok 18. januára, sa budú sypať borcom z najväčšej tipérskej komunity podiely z poriadne nafúknutého balíka. Pozor! Kto zmešká prvý deň, stráca šancu na výhru. Zaváhať, to by bola veľká chyba. Veď k odmene stačí len každý deň uzavrieť tikety aspoň za 4 EUR. Nič viac.

Práve dnes odštartovala súťaž 600 tisíc, ktorej názov vystihuje podstatu celoročnej výzvy. V hre je skutočne 600 tisíc EUR na vaše tikety! Na štart jednoznačne nezabudnite, inak stratíte šancu na výhru.

Natipujte si od 18. januára do 22. decembra 2016 každý deň aspoň za 4 Eurá. Všetci machri, ktorí to zvládnu, získajú podiel zo šestotisícového banku. Ďalšie podmienky? Žiadne nie sú! Skutočne stačí len pravidelne tipovať a dodržať limit 4 EUR počas 340 hracích dní.

Keď prejdete prvým týždňom súťaže, dostanete od pondelka 25. januára tri žolíky. V ďalšom priebehu s nimi môžete vynechať až tri hracie dni, vďaka ktorým nevypadnete. Tipovať môžete na webe, z mobilu, ale aj na pobočkách. Koľko EUR vám ostáva ešte natipovať do splnenia denného limitu? Koľko žolíkov máte k dispozícii a aký je podiel k aktuálnemu dňu a odhadovaný finálny podiel? To všetko zistíte v priebehu súťaže na našom webe.

Takže nezabudnite! Začíname už dnes, v pondelok 18. januára, a kto zmešká prvý deň, stráca šancu na podiel zo 600 tisíc!

Získajte podiel zo 600 tisíc!

Zaregistrujte sa TU v Tipsporte, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies