Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Slováci v NHL

Kde skončí Hossa? V Colorade, v Detroite, v Dallase, v Bostone...

Špekuláciami okolo Mariána Hossu sa to v poslednej dobe len hemží. Celkovo sa otvorene hovorilo už o deviatich tímoch, v ktorých by mohol dohrať sezónu.

Detroit by mohol Hossu získať s tým, že by chcel zvýšiť svoje šance na víťazstvo v tohtoročnom Stanley Cupe. Red Wings však nezabúdajú na to, že majú mužstvo vhodne poskladané a šanca na Stanley Cup je aj bez neho veľmi vysoká.

Hossovi sa v poslednom play-off veľmi nedarilo. Red Wings však viac zohľadňujú to, že by vo výmene mohli prísť o jedného z elitných útočníkov, či niekoho z nádejných hráčov. Red Wings boli vždy známi tým, že vývoj svojich hráčov bol prvoradý. Bude tak vedenie Red Wings riskovať stratu hráčov ako Filppula či Hudler? Zrejme nie, pretože práve títo hráči predstavujú svetlú budúcnosť klubu.

Detroit vo svojom rozpočte má miesto, ktoré predstavuje suma 5 miliónov amerických dolárov. Klub by tak mohol získať hráčov, ktorí by spolu za celú sezónu mohli zarobiť až 14 miliónov amerických dolárov.

Pre Hossu je v porovnaní mužstiev Red Wings a Avalanche pravdepodobnejšia druhá voľba. Zakotví trenčiansky rodák v Denveri?

Colorado sa momentálne trápi so zraneniami svojich kľúčových útočníkov. Stále má miesto v zostave pre útočníka do prvých dvoch formácií. Colorado by chcelo postúpiť do play-off a tam sa pokúsiť zabojovať o pohár. Hossa by im k tomu mal dopomôcť a v súčasnosti aj vyplniť medzery, ktoré vznikli zraneniami Paula Stastneho, Joa Sakica či Ryana Smytha.

Colorado by len nerado vymieňalo za Hossu aj voľby v drafte, čo priznal aj súčasný generálny manažér Francois Giguere. Avalanche navyše čakajú aj na rozhodnutie Petra Forsberga ohľadom otázky návratu do akcie.

O Hossu sa otvorene zaujíma viac tímov zo Západnej konferencie. Ku Coloradu a Detroitu môžeme priradiť Dallas, San Jose a Minnesotu. Sharks potrebujú k Joe Thorntonovi hráča, s ktorým by vzájomná spolupráca vyniesla pre tím viac bodov a väčšie šance na zisk Stanley Cupu. V Minnesote by sa zase všetci slovenskí fanúšikovia dočkali spojenia trojice hráčov, ktorí spolu neraz vytvorili obávanú útočnú formáciu.

Hossa by mohol zamieriť aj do Bostonu, ktorý má po zranení Bergerona dosť miesta v rozpočte a v súčasností je to tím s veľkými ambíciami. Cieľom Bruins je zisk Stanley Cupu, postup do play-off sa zdá byť veľmi reálny. Z Východnej konferencie sa hovorilo aj o Pittsburghu, v ktorom by Hossa hrával v útoku so Sidney Crosbym. Špekulovalo sa aj o možnom prestupe do Montrealu.

Pravdepodobná je aj tá možnosť, že Marián Hossa zostane v Atlante aspoň do konca sezóny. Môže sa stať, že sa tím rozhodne prísť o Hossu 1. júla bez náhrady alebo, že sa Waddell nedokáže dohodnúť s inými tímami na podmienkach výmeny. A nakoniec nás možno Hossa prekvapí tým, že podpíše novú zmluvu s tímom, ktorý nemá v najbližších rokoch reálne šance na zisk Stanley Cupu...

26. február sa blíži. Ako dopadne situácia okolo Mariána Hossu? Čas ukáže... Každopádne je jasné, že sa na svete budú objavovať mnohé ďalšie špekulácie, z ktorých väčšina sa nenaplní. Možno už teraz sa špekuluje o tímoch, v ktorých naozaj Hossa dohrá aktuálnu sezónu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies