Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Špekulácie

Mohli by Islanders v lete vymeniť Johna Tavaresa?

V kanadskej športovej televízii Sportsnet padla otázka: Ako dlho bude ešte John Tavares členom tímu New York Islanders? Táto otázka zaujíma nie len novinárov, ale aj mnohých fanúšikov.

Dlhodobá budúcnosť kapitána Islanders v Brooklyne zostáva naďalej otvorenou otázkou. Momentálne má 26 rokov a v zmluve platný už len jeden rok. Následne sa bude môcť stať neobmedzeným voľným hráčom so slobodou rozhodovania.

„Tento týždeň prišli informácie, že ak by sa Islanders v júni nepribližovali k dohode s Johnom Tavaresom, tak by sa ho snažili vymeniť,“ skonštatoval Elliotte Friedman, ktorý tiež prezradil, že Islanders sa opäť pokúšajú zamestnať vo svojom vedení hráčovho agenta Pata Brissona, aby sa Tavares cítil lepšie. Skúšali to aj vlani.

Bez ohľadu na to, či Islanders skutočne Tavaresa vymenia, ak by nebol ochotný predĺžiť zmluvu, je jasné, že jeho situácia bude v nadchádzajúcich mesiacoch ostro sledovaná. Pochopiteľne, hviezdny útočník bude aj prioritou pre samotný klub.

„Myslím si, že noví majitelia vedia, aké dôležité toto všetko je. Ich top prioritou je nájsť v nasledujúcich rokoch nový domov, ale druhou najväčšou prioritou, ktorá by mohla byť rovnako dôležitá, je podpis dlhodobej zmluvy s Tavaresom,“ poznamenal Nick Kypreos.

Tavares odohral v tejto sezóne 74 zápasov, v ktorých strelil 28 gólov a pridal 37 asistencií. So 65 bodmi je najproduktívnejším hráčom tímu. Strelecký trón zdieľa s Andersom Leem. Viac asistencií nazbieral len Josh Bailey.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies