Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
1
DAL
0
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Stevens podpísal novú dvojročnú zmluvu

PHILADELPHIA – Hlavný tréner tímu Philadelphia Flyers John Stevens má za sebou sezónu, v ktorej jeho zverenci dokázali prebojovať až do finále Východnej konferencie. Tento úspech mu zabezpečil novú dvojročnú zmluvu.

Steves ju podpísal vo štvrtok a zabezpečil si tak pozíciu trénera Flyers do sezóny 2010/2011. Finančné podmienky dvojročnej zmluvy neboli oficiálne zverejnené.

„John si veľmi zaslúžil tento nový kontrakt. Je veľmi energickým trénerom, ktorý do hry prináša veľa energie a vášne. Tešíme sa na našu vzájomnú spoluprácu počas nasledujúcich rokov,“ povedal generálny manažér Paul Holmgren.

Stevens má za sebou prvú kompletnú sezónu na lavičke Philadelephie. Jeho tím vyhral 42 zápasov, zaznamenal 95 bodov a v play-off vyradil Washington aj vysoko favorizovaný Montreal. Predtým ako sa stal trénerom Flyers, koučoval tím AHL Philadelphia Phantoms. V roku 2005 s ním vyhral Calder Cup.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies