Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Slováci v NHL

Hossovi sa v hokejovom meste páči

Marián Hossa nastúpi v novej sezóne za obhajcu Stanleyovho pohára. Podľa bookmakerov je Detroit Red Wings najväčším kandidátom na zisk najcennejšej hokejovej trofeje aj tento rok. Slovenský útočník nastupuje momentálne po boku Pavla Datsyuka, ktorý patrí medzi najlepších nahrávačov v NHL. Hossa býva v hokejovom meste, v ktorom majú Red Wings veľkú pozornosť počas celej sezóny.

Toto všetko chýbalo Mariánovi v jeho predošlom pôsobisku. Aj preto mal Slovák veľkú radosť z prestupu do Detroitu. Hossa však spomína na pôsobenie v Atlante v dobrom, "Mám dobré spomienky na Atlantu. Mali sme výborný tím a fanúšikovia boli úžasní, hlavne v playoff. Škoda, že sme nedokázali vyhrať žiadny zápas." Napriek tomu, Atlanta sa dá len ťažko porovnávať s tímom Detroitu.

Marián Hossa nastupuje v Detroite s číslom 81. Stará osemnástka, ktorú pred tým nosil v Atlante, patrí v Detroite dlhé roky Kirkovi Maltbymu. Slovenskému útočníkovi to však vôbec nevadí, veď s číslom 81 nastupoval aj za slovenskú reprezentáciu. Pre Hossu je dôležitejšie, že môže hrať na mieste, kde je o hokej veľký záujem. "Trénujeme v Traverse City, kde sú každý deň vypredané všetky tréningy. Je to len malá hala, ale už to poukazuje na popularitu hokeja. V Atlante boli dobrí fanúšikovia, ale stále cítim veľký rozdiel. Atmosféra v tíme je lepšia a všetci tu hovoria len a len o hokeji," vyjadril Hossa svoje pocity.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies