Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Správy z NHL

Lamoriello: Leivo nepožiadal o výmenu, Sošnikov zostane na listine zranených

Generálny manažér tímu Toronto Maple Leafs, Lou Lamoriello, sa v pondelok vyjadril k dvom útočníkom, ktorí nie sú spokojní so svojimi pozíciami v klube a ktorí podľa viacerých zdrojov túžia po odchode.

Nedávno hokejovým svetom preletela informácia, že Josh Leivo dokonca požiadal manažment o výmenu. Jeho agent napísal, že dosiahol bod v kariére, v ktorom potrebuje hrať pravidelne. To sa mu príliš nedarí, keď zasiahol len do 12 duelov so ziskom gólu a dvoch asistencií.

„Podľa toho, čo viem, Josh nikdy o výmenu nepožiadal,“ skonštatoval Lamoriello pre TSN.

Lamoriello tiež informoval, že napriek tomu, že má útočník Nikita Sošnikov za sebou kondičný pobyt v AHL, naďalej zostane na listine zranených hráčov. Ak by ho z nej tím aktivoval, musel by urobiť nejakú transakciu, aby sa zmestil do zostavy.

„Na tomto kroku nie je nič nezvyčajné. Nerobíme nič, čo nie je bežným procesom,“ poznamenal Lamoriello.

Keďže Sošnikov v tejto sezóne odohral svoj 70. zápas v NHL, musel by v prípade odchodu na „farmu“ putovať najskôr na waiver listinu. V troch tohtosezónnych dueloch nebodoval, naposledy hral za Maple Leafs 24. novembra. Počas kondičného pobytu si pripísal dva góly a tri asistencie v piatich dueloch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tréner 7 tímov NHL končí po 40 rokoch trénovania tam, kde začínal Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies