Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
NHL live
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
«

Slováci v NHL

Halák prehral prvý zápas v sezóne

Slovenský brankár Jaroslav Halák prehral svoj prvý zápas v aktuálnej sezóne, keď Canadiens podľahli Columbusu 3:4 po samostatných nájazdoch. V piatok sa v akcii predstavili aj dvaja slovenskí obrancovia, no ani jeden sa bodovo nepresadil.

Jaroslav Halák v noci nastúpil na svoj štvrtý zápas v sezóne. Montreal cestoval na svoj zápas do Columbusu, ktorému podľahol 3:4 po samostatných nájazdoch. Slovenský brankár inkasoval 3 góly z 28 striel. V samostatných nájazdoch ho prekonali Huselius a Brassard, čo Blue Jackets zabezpečilo víťazstvo. Halák si do štatistík pripísal prvú prehru v aktuálnej sezóne. Pre Canadiens je to prvá prehra v štáte Ohio od roku 1977, kedy nestačili na Cleveland Barons. V sobotu sa do brány Habs opäť dostane Carey Price.

V Buffale sa stretli domáci Sabres a Thrashers z Atlanty. Okrem toho sa v stretnutí predstavili dvaja slovenskí obrancovia Andrej Sekera a Boris Valábik. Ani jeden sa do kanadského bodovania nezapísal, no viac radosti mal po zápase Valábik, ktorého tím zvíťazil 5:4 po predĺžení. Víťazný gól strelil Jason Williams, ktorý aj otváral skóre zápasu. Atlanta bola o niečo menej aktívnejším tímom, no jej aktivita prišla v čase, kedy to bolo potrebné a v predĺžení behom prvých 48 sekúnd vystrelila na bránu Sabres 3 strely. Boris Valábik odohral v drese víťazného tímu 13 minút a do štatistík si zapísal jednu strelu. Sekera odohral niečo cez 20 minút a štatistiky mu ovládli samé nuly.

Dallas potreboval len jedno stretnutie na to, aby zistil, že podpis zmluvy s Markom Parrishom nebol zlým krokom. Parrish zaznamenal svoj šiesty hetrik v kariére počas svojho tohtosezónneho debutu, čím pomohol Stars k víťazstvu nad Anaheimom 5:2.

Joe Corvo vždy vedel zahrať proti svojim bývalým klubom. Carolina práve vďaka nemu porazila Ottawu 2:1. Corvo mal prsty pri oboch góloch Hurricanes, pričom strelil rozhodujúci.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Jaroslav Halák (MON) 25/28 - - - - - -
Boris Valábik (ATL) 12:54 0 0 0 0 1 0
Andrej Sekera (BUF) 20:13 0 0 0 0 0 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Pospíšil ako center elitnej formácie Slovenska? Na MS sa rýchlo prepnem, verí Ďalší deň prešiel, neistota trvá: Bude Toronto dnes bez top hviezdy? Obranca Jets hrať nebude. Bude ruský útočník hrať aj napriek zlomenine? Tampe pri sezónnej derniére neuznali dva góly. Tréner krúti hlavou + video Rozhodlo sa: Seattle bude mať nového trénera!Penguins predĺžili zmluvu s útočníkom a angažovali brankára z Európy Aj druhý Slovák končí v play-off NHL: Vlaňajší finalisti mali v pondelok rozdielne osudy NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies