Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

Nurse tvrdí, že bez zmluvy do kempu nepôjde

Mladý obranca Darnell Nurse sa nezapojí do tréningového kempu tímu Edmonton Oilers, ak nebude mať dovtedy podpísaný nový kontrakt.

Dvadsaťtriročný Kanaďan je jediným hráčom tímu, ktorý je bez zmluvy. Nedávno optimisticky vyjadril vieru, že pred kempom novú zmluvu podpíše. Teraz tvrdí, že bez nej do kempu nepôjde.

„Nie, nešiel by som do kempu bez kontraktu. Dúfajme však, že sa na novej zmluve dohodneme pred kempom, aby som tam mohol byť od prvého dňa. To je môj cieľ,“ povedal Nurse pre Sportsnet.

Nurse má za sebou posledný ročník nováčikovskej zmluvy, v ktorom odohral 82 zápasov so ziskom 26 bodov. V priemere odohral viac ako 22 minút na zápas. Oilers majú pod platovým stropom už len menej ako 4-miliónovú rezervu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies