Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Reprezentácia

MSJ 2019 - príprava: Slováci podľahli Čechom po nájazdoch


Slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov odohrali v noci zo stredy na štvrtok prvý prípravný zápas pred štartom majstrovstiev sveta. V kanadskom Nanaime narazili na reprezentáciu Českej republiky, ktorej podľahli 1:2 po nájazdoch.

Česko – Slovensko 2:1 SN (0:1, 1:0, 0:0, 0:0 - 2:1)

Góly: 25. Lauko (Kondelík), rozh. SN: Pour – 20. Fehérváry (Roman, Ivan)

Diváci veľa gólov nevideli, ale obe mužstvá vyprevadili do šatní s potleskom. Stav dramatického zápasu otvoril v poslednej minúte prvej tretiny slovenský kapitán Martin Fehérváry po peknej spolupráci s Michalom Ivanom a Milošom Romanom. Česi boli dovtedy lepším tímom, ale doplatili na svoje prvé vylúčenie. Po prvej prestávke netrvalo dlho a stav bol opäť vyrovnaný. Česi zužitkovali svoj tlak a z gólu sa v 25. minúte tešil Jakub Lauko.

V ďalšom priebehu už góly nepadli. V druhej tretine boli ku gólu bližšie českí hráči, Slovensko párkrát podržal brankár Sklenár. Od polovice tretej tretiny zase mali menšiu prevahu naši reprezentanti, ktorým k tomu pomohli aj vylúčenia súpera. Nakoniec o všetkom rozhodli nájazdy, v ktorých zo Slovákov uspel len Andrej Kukuča, kým z Čechov Čajka a v rozhodujúcej siedmej sérii Jakub Pour.

Článok pokračuje pod reklamou

Zostava Slovenska: Sklenár (Hlavaj) – Kupec, Boldižár, Golian, Švec, Dlugoš, Demo, Fehérváry, Ivan – Okuliar, Kukuča, Čajkovič – Giertl, Pospíšil, Regenda – Baláž, Kollár, Fafrák – Liška, Roman, Hrehorčák.

Zostava Česka: Dostál (Škarek) – Galvas, Šalda, Haš, Kvasnička, Mikyska, Gaspar, Zelingr, Zábranský – Pekař, Hladonik, Plášek – Lauko, Kondelík, Machala – Jeník, Čajka, Hrabík – Pour, Kern, Blümel.

Druhý a posledný prípravný zápas odohrajú zverenci Ernesta Bokroša v piatok s domácou Kanadou. Samotný svetový šampionát štartuje 26. decembra. Viac o MSJ2019 →



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies