Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

Kto je favoritom na Vezinovu trofej? Hlasy dostal aj Halák

Pokračujeme v prehľade favoritov na individuálne ocenenia po prvej polovici sezóny, ktorý prináša oficiálna ligová stránka. V súvislosti s Vezinovou trofejou nás môže potešiť, že medzi adeptmi je aj slovenský zástupca.

Panel dvadsiatich odborníkov nemá jasného favorita na cenu pre najlepšieho brankára a prvých dvoch delia len dva body. Na čele je Frederik Andersen z Toronta pred Johnom Gibsonom z Anaheimu. Oni dvaja a tretí Marc-Andre Fleury z Vegas dostali od hlasujúcich po päť hlasov na prvé miesto.

Andersen je druhý v lige s 20 výhrami a patrí mu miesto v prvej desiatke s 92,3% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,50 inkasovaného gólu na zápas medzi brankármi s minimálne 20 odchytanými duelmi. Gibson má v 36 zápasoch tiež 92,3% úspešnosť zákrokov.

Zvyšné hlasy na prvé miesto si rozdelili ďalší dvaja v poradí – štyri putovali Pekkovi Rinnemu z Nashvillu a jeden Andrejovi Vasilevskému z Tampy.

Článok pokračuje pod reklamou

Jaroslav Halák, ktorému sa darí v jeho prvej sezóne v Bostone, patrí v hlasovaní šieste miesto, keď získal 12 bodov. Stále je s 92,6% úspešnosťou zákrokov na druhom mieste ligového poradia. V priemere inkasuje 2,35 gólu na zápas.

Na hlasovacích lístkoch sa objavilo dokopy 13 brankárov, pričom každý získal minimálne dva body.

Výsledky hlasovania: Frederik Andersen, Maple Leafs, 64 bodov; John Gibson, Ducks, 62 bodov; Marc-Andre Fleury, Golden Knights, 54 bodov; Pekka Rinne, Predators, 48 bodov; Andrej Vasilevskij, Lightning, 34 bodov; Jaroslav Halák, Bruins, 12 bodov; Ben Bishop, Stars, 8 bodov; Sergej Bobrovskij, Blue Jackets, 5 bodov; Robin Lehner, Islanders, 4 body; Casey DeSmith, Penguins, 3 body; Jimmy Howard, Red Wings, 2 body; Henrik Lundqvist, Rangers, 2 body; Connor Hellebuyck, Jets, 2 body.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Zadorov poslal Kanea na striedačku. McDavid dostal krosček do chrbta i do tváre + video V hre o Calderov pohár zostávajú tímy štyroch Slovákov. Vedú ich Studenič so Sýkorom Expert vyzdvihol štyroch Slovákov, vrátane Slafkovského. Na Nemcovi je vidieť rok v NHL O Joela Quennevillea je v NHL záujem. Je tu však háčik Mal či nemal platiť? Panthers vyrovnali kontroverzným gólom. Bývalý brankár má jasno + videoUtah začína budovať svoje vedenie. Možno už poznáme prezidenta Ruský brankár Flyers dostal trest od IIHFOilers nevyužili drvivú streleckú prevahu, Panthers sú krok od postupu V AHL sme spoznali posledný postupujúci tím Ramsay: So Slafkovským sa pozhovárame. Chceme, aby sa sústredil len na hokej Nemal ho urobiť? Slafkovský hodnotil zápas a vyjadril sa aj ku gestu MS 2024: Slovensko potvrdilo úlohu favorita. Pripísalo si prvé tri body! Slafkovský bavil a aj spustil kritiku: Detinský v oboch zápasoch? + video Ak Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies