Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

Flames svoju brankársku voľbu taja, Monahan je už zdravý

Jozef Struhár  
09.04.2019

Tím Calgary Flames sa v prvom kole play-off stretne s tímom Colorado Avalanche. Veľký otáznik pred štartom série visí nad bránkoviskom. A stále nie je známe, kto v ňom bude stáť.

Hlavný tréner Bill Peters ešte neodhalil, či vo štvrtkovom zápase bude štartovať Mike Smith alebo David Rittich. Po pondelkovom tréningu povedal, že toto rozhodnutie zverejní na poslednú chvíľu.

„Poviem vám to vo štvrtok. Pôjdeme do zápasu s brankárom, ktorý nám dá tú najlepšiu šancu na víťazstvo,“ poznamenal kormidelník.

Peters počas sezóny oboch brankárov rotoval, ale v závere základnej časti jemne uprednostňoval Smitha, ktorý odchytal sedem z posledných 11 duelov. V 10 zo svojich posledných 13 štartov pritom inkasoval len dva alebo menej gólov. Má aj viac skúseností s play-off.

Na pondelkovom tréningu bolo pozitívne to, že sa na ľade ukázal útočník Sean Monahan, ktorý vynechal posledné dva zápasy základnej časti pre chorobu. Po tréningu povedal, že je zdravý a bude hrať v prvom zápase play-off.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies