Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

Rozhovory o novej kolektívnej dohode i Olympiáde sa znovu rozbehnú

Vyzerá to tak, že vedenie NHL a zástupcovia Hráčskej asociácie NHL sú pripravení obnoviť rokovania o novej kolektívnej dohode.

Ligová stránka informuje, že obe strany sa stretnú v utorok v Toronte, aby prvýkrát od septembra hovorili o predĺžení pracovného mieru za hranicu sezóny 2021/22, po ktorej súčasná kolektívna zmluva vyprší.

Zainteresované strany mali za sebou intenzívne letné rozhovory, ktoré boli označované za konštruktívne. Aj vďaka tomu ani jedna zo strán nevyužila klauzulu a neukončila platnosť zmluvy predčasne.

Zástupca komisára Bill Daly povedal, že súčasťou budúcotýždňových rozhovorov bude aj budúcnosť Svetového pohára a rozšírenie medzinárodného kalendára.

NHL, NHLPA, Medzinárodná hokejová federácia (IIHF) a Medzinárodný olympijský výbor (MOV) sa zároveň v stredu stretli v New Yorku, aby diskutovali o možnej účasti hráčov NHL na Zimných olympijských hrách 2022, ktoré hostí Peking.

„Aj ak by Medzinárodný olympijský výbor urobil všetko, o čo žiadame, myslím si, že naša účasť na Olympiáde 2022 nastane len vtedy, ak to bude súčasťou širších rokovaní s Hráčskou asociáciou, po ktorých budeme môcť prísť na Radu Guvernérov a povedať im, že účasť odporúčame a uviesť dôvody, prečo. Časť toho je naviazaná na zaručenie pracovného mieru na dlhšie obdobie,“ poznamenal Daly.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies