Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Reprezentácia

MS 2009: Kovaľčuk sa stal najužitočnejším hráčom MS

Iľja Kovaľčuk, ktorý nastupoval za Ruskú reprezentáciu, sa stal najužitočnejším hráčom tohtoročných MS, rozhodol o tom direktoriát turnaja. Okrem toho sa stal aj najlepším útočníkom.

Kovaľčuk, ktorý nastupuje v NHL za tím Atlanta Thrashers, získal ocenenie najužitočnejšieho hráča MS po prvýkrát v kariére. Na MS nastúpil v 9 zápasoch, v ktorých nazbieral 5 gólov, 9 asistencií, 14 bodov, 8 plusových bodov a 4 trestné minúty.

Poznáme aj víťazov ďalších individuálnych ocenení. Najlepším brankárom sa stal Bielorus Andrej Mezin. Najlepším obrancom sa stal Kanaďan Shea Weber, ktorý sa s 12 bodmi stal aj najproduktívnejším obrancom MS.

Okrem individuálnych ocenení poznáme aj All-Stars výber celého turnaja: Andrej Mezin (Bielorusko) – Shea Weber (Kanada), Kenny Jönsson (Švédsko) – Iľja Kovaľčuk (Rusko), Steven Stamkos (Kanada), Martin St. Louis (Kanada).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies