Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Magazín

NHL Arény: Honda Center

Honda Center sa začala stavať v roku 1991, dokončená bola v roku 1993. V súčasnosti je domovským stánkom hokejového tímu NHL Anaheim Ducks.

Honda Center, ktorá má prezývku “The Pond”, sa nachádza v meste Anaheim v Orange County.

Aréna niesla od svojho otvorenia (19. jún 1993) názov Anaheim Arena. V októbri toho istého roku sa premenovala na Arrowhead Pond of Anaheim. Tento názov vydržal do roku 2006, keď sa aréna opäť premenovala, tentokrát na Honda Center (súčasný názov).

Honda CenterOkrem hokeja sa v "The Pond" hrával aj basketbal, halový futbal, halový americký futbal, inline hokej a lakros. Treba pripomenúť, že sa tu odohralo aj veľa hudobných koncertov známych spevákov, spevačiek a skupín, napr. Gven Stefani, Depeche Mode, Celine Dion, Coldplay, U2, Shakira, Metallica, Madonna, The Rolling Stones …

Článok pokračuje pod reklamou

Kapacita haly je 18 325 divákov na koncert, 17 600 divákov na basketbal a 17 174 divákov na hokej.

Prvou udalosťou, ktorá sa v Honda Center (vtedy Anaheim Arena) udiala bol koncert amerického speváka Barryho Manilowa. Bolo to 19. júna 1993.

V roku 2003 a 2007 sa hrali v aréne finálové zápasy Stanley Cupu. Domáci “káčeri” nastúpili proti New Jersey Devils (2003) a Ottawe Senators (2007). Proti New Jersey prehrali "káčeri" 3:4, ale proti Ottawe sa mohli tešiť z prvého Stanley Cupu v klubovej histórií, keď vyhrali 4:1 na zápasy.

V blízkosti sa nachádza Angel Stadium (bejzbalový štadión Los Angeles Angels of Anaheim) a Disneyland.

Vlastníkom Honda Center je mesto Anaheim a práva na názov má automobilová spoločnosť Honda.

HONDA CENTER
Využívajú ju: Anaheim Ducks (NHL)
Kapacita: 18 325 (koncert), 17 600 (basketbal), 17 174 (hokej)
Otvorená: 1993
Vlastník: mesto Anaheim
Cena stavby: 123 mil. USD
Architekt: HOK Sport
Adresa: 2695 E. Katella Avenue, Anaheim, California 92806



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Majster sveta tvrdí: Niečo v mužstve nefunguje. Obul sa aj do Slafkovského Zámorského experta v zápase proti Francúzsku zaujali len dvaja Slováci Obsadí post generálneho manažéra Columbusu jedno z dvoch známych mien? NHL zverejnila už aj rozpis finále Západnej konferencie Pekarčík druhý najlepší v play-off. Clarkov pohár však získal iný Slovák! Sýkora sa presadil, ale len krok ho delí od konca sezóny + videoCanucks budú hrať zápas č. 7 a hviezdny brankár urobil veľký pokrok Budú sa zmeny v Caroline týkať aj trénera? Zdá sa, že sme už odpoveď spoznaliJednoznačný víťaz: Poznáme držiteľa Selkeho trofeje! Spojené štáty americké vymenovali trénera pre olympijské hry Zomrel člen „Zázraku na ľade“, ktorý bol nútený predať svoju medailu Draisaitl napodobnil Gretzkého a Lemieuxa. Jasný triumf nám prináša zápas č. 7 MS 2024: Slovensko zdolalo Francúzsko a urobilo veľký krok k štvťfináleDnes Slovensko čaká súper, ktorý ho už raz zaskočil. Kľúčový zápas príde zajtraKanadská legenda prirovnala Slafkovského k 50-gólovému strelcovi Carolina čelí ťažkým rozhodnutiam. Ostatné tímy by mali byť v strehu Studenič opäť prispel k výhre, jeho tím má postupový mečbal! Arénu v Hamiltone čaká veľká renovácia. Bude cieľom tím NHL? Finále sa dramatizuje. Prispel k tomu aj Juraj Pekarčík! Toronto má nového trénera! Jeden tím už k Stanleyho poháru doviedol Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies