Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

NHL by mohla zvážiť pre budúci ročník systém s hybridnými bublinami

NHL nebude v základnej časti budúcej sezóny opakovať formát s dvoma bublinami, ktorý sme videli v tohtoročnom play-off, ale bublín by sme sa úplne zbaviť nemuseli. Súťaž by podľa Franka Seravalliho mohla zvážiť formát s hybridnými bublinami.

Odborník televízie TSN tvrdí, že myšlienka vytvorenia štyroch až šiestich izolovaných prostredí bola na predbežnej váze preberaná vo vedení Národnej hokejovej ligy. Ideálne by pritom bubliny boli situované do miest, v ktorých by mohli na zápasy chodiť aj diváci.

Minimálne jedna bublina by sa pritom umiestnila aj do Kanady, pričom stále existuje možnosť, že by sa vzhľadom na súčasné cestovné obmedzenia medzi Kanadou a Spojenými štátmi americkými vytvorila divízia čisto kanadských tímov.

Tento koncept počíta s tým, že by sa hráči v bublinách striedali, pričom jedna skupina by dva týždne strávila v bubline a potom týždeň doma s rodinou. Tímy by takým spôsobom odohrali zhruba 12 zápasov mesačne.

Tento formát má však aj svoje prekážky. Ročník by sa musel dohrať predtým, ako NBC začne v22. júla 2021 vysielať olympijské hry. Preto by sa zrejme musela vzdať snahy mať plný ročník s 82 zápasmi – pravdepodobné by bolo ich zníženie na 48 alebo 60. Nádej je, že ku koncu sezóny by sa už mohlo hrávať v domácich arénach s obmedzeným počtom divákov.

Ďalším potenciálnym problémom je zavedenie nákazy Covid-19 do bubliny hráčmi, ktorý by sa do nej vracali po rodinnej prestávke. Podľa šéfa Hráčskej asociácie, Donalda Fehra, však hráči nechcú stráviť v bubline celý rok. Spolu s ligou o plánoch budúcej sezóny budú ešte rokovať, najbližšie už asi budúci týždeň.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies