Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
11. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
«

Slováci v NHL

Pánik spokojný s Tampou, hovorí o sebe, že je strelec

Keďže Tampa mala len jeden jediný výber v prvých dvoch kolách druhého dňa draftu, musela ho použiť naozaj premyslene, aby bol výhodný. V druhom kole, z 52. miesta, si „blesky“ vybrali Martinčana Richarda Pánika.

Richard Pánik

Richard Pánik

„Som veľmi šťastný,“ povedal Pánik po drafte s úsmevom na tvári, ale so značne lámavou angličtinou. „Tampa je skvelý tím, hlavne pre mladých ľudí a mladých hráčov,“ dodal a opäť nezabudol poznamenať, že je „veľmi šťastný.“

188 centimetrov vysoký a 90 kg vážiaci forvard českého Třinca bol dlho favoritom na popredné miesta v drafte, dokonca i v elitnej desiatke. Vinou zraneniami bohatej sezóny, však klesol až do druhého kola. Veď skautom sa prakticky mohol ukázať len na svetovom šampionáte juniorov. Na začiatku sezóny laboroval so zraneným kolenom a v poslednom zápase juniorky vo finále extraligy si zas zlomil kľúčnu kosť. Dôsledkom toho bola absencia na majstrovstvách „osemnástok“. Teraz však hovorí, že už je zdravý na 100 percent.

„Myslím si, že som dobrý strelec. Viem, že dokážem strielať góly,“ vyhlásil o sebe pre denník Tampa Tribune Pánik. Niektorí skauti však spochybňujú jeho pripravenosť na tvrdý severoamerický hokej. Aj to je dôvod prečo sa Richard Pánik bude v budúcej sezóne sťahovať.

Pánik bude v budúcej sezóne obliekať dres aktuálneho držiteľu Memorial Cupu, ktorý je považovaný aj za malý Stanley Cup, Windsoru Spitfires z Ontario Hockey League. „Vo Windsoru budem môcť hrať kanadský štýl hokeja, ktorý je rýchlejší a tvrdší,“ dodal na záver.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Bostonu sa pred tretím zápasom série zotavila posila spred uzávierkyMS 2024: Séria nekončí. Slovensko prvý zápas na turnaji prehraloSúpiska Slovenska ja kompletná, známy je aj kapitán. Slafkovský je rodeným lídrom, tvrdí Ramsay Najväčšie hviezdy z NHL na MS 2024Slafkovský zaujal v zámorí už pred štartom MS: Je v spoločnosti hviezd Pred 70 rokmi bola prvýkrát udelená prestížna trofej. Vyhral ju aj jeden SlovákVišňovský: Slafkovský pôsobí suverénne. On a Nemec nestačia. Toto beriem ako povinnosťO Marnera sa už zaujímajú ostatné tímy. Vyhodeného trénera má v hľadáčiku aj tím Slováka Repčík sa presadil. Jeho tím vstúpil do finále veľkým štýlom! + video Vymenia Devils svoju prvú voľbu na drafte? Odhodlá sa Vancouver k zmene brankára aj po prvej výhre nad Oilers?Panthers by sa mohli po presvedčivej výhre dočkať posily Veľký problém pre Oilers? Jedna zo superhviezd by nemusela v piatok hrať!V Dallase došlo k odplate, v Caroline bola ruská noc. Prvý tím má postupový mečbal! Carolina robí pred dôležitým zápasom veľkú zmenu Toronto vyhodilo hlavného trénera! Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies