Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

Túži po Stanleyho pohári: Marleau je otvorený výmene

Veci sa pre Patricka Marleaua počas jeho tretieho pôsobenia v San Jose nevyvíjajú podľa predstáv. Aj preto je otvorený výmene, ktorá by mu dala šancu bojovať o Stanleyho pohár.

„Aktívne by som ju možno nevyhľadával, ale ak sa stane alebo k tomu dôjde, alebo ma bude niekto chcieť, tak je to niečo, čo musíte seriózne zvážiť,“ poznamenal Marleau pre The Athletic. „Samozrejme, mojím cieľom stále zostáva zisk Stanleyho pohára.“

Marleau, ktorý je klubovým rekordérom v počte odohraných zápasov, gólov a bodov, sa vrátil k Sharks po tom, čo ho vlani vymenili pred uzávierkou do Pittsburghu. Tohtoročná uzávierka nastane 12. apríla.

San Jose je predposledným tímom Západnej divízie a generálny manažér Doug Wilson už začiatkom mesiaca povedal, že tím čaká reštart. To 41-ročného veterána nepotešilo.

„Je to ťažké preglgnúť,“ priznal. „Keď vstupujete do sezóny, vždy máte vysoké očakávania a nádeje, chcete mať dobrý začiatok a dostať sa do boja o play-off, dostať sa doň a dať si šancu na titul. My sme sa však do takejto pozície nedostali. Samozrejme, je tam aj obchodná stránka veci. Ale áno, nie sme tam, kde každý chcel byť.“

Marleau v tejto sezóne zaznamenal jeden gól a štyri asistencie v 30 zápasoch. Len 15 duelov ho momentálne delí od vyrovnania ligového rekordu legendárneho Gordieho Howea.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies