Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

TV Tipsport: NHL v super čase! Budú blesky opäť páliť?

PR článok
11.12.2021

Útoky Lightning sú v poslednej dobe veľmi dobre a účelne mierené. Ich hokejisti ťahajú za sebou sériu piatich triumfov (jeden po predĺžení). Odnesú si tentokrát porážku aj ottawskí senátori? Túto otázku nám zodpovie ich vzájomný duel, ktorý sa odohrá v luxusnom čase už túto sobotu po 19. hodine. Kto vzíde z tejto kanadsko-americkej bitky s pozitívnejšími ohlasmi? Natipujte si, všetky zápolenia NHL sledujte exkluzívne v priamych prenosoch na TV Tipsport a tipujte naživo!

Ako to vidia tipéri?

Nikola1843 atakuje výhru družiny, ktorej súčasťou je aj slovenský bek Erik Černák (momentálne laborujúci so zranením) a zároveň sa stav musí zmeniť minimálne štyrikrát (kurz 1,88): „Ottawa inkasuje 3,88 gólu na stretnutie. Kvalita hostí je na vyššom leveli a Senators budú porazení v základnej hracej dobe a mali by sme vidieť aspoň 4 presné zásahy.“

Budú jej prognózy úspešné? Nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite Tipsportu ešte dnes a dostanete bonus 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies